Facebook-arvonta - Joulukuu 2019

Hanakat Facebook-arvonnan säännöt joulukuu 2019

ARVONTA

Kumpi WC sopii sinun kylpyhuoneeseen paremmin, tavallinen vai seinämalli?

Osallistu kommentoimalla valintasi arvontapostauksen kommenttikenttään Hanakoiden Facebook-sivuilla. Palkintona on Gustavsberg Nautic 1500HF WC-istuin. Arvonnan säännöt ovat alla. Tutustu Gustavsbergin tuotteisiin Hanakoiden verkkokaupassa!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hanakat-arvonnan säännöt

1. Osallistua voi kommentoimalla Hanakat-kilpailun julkaisua ajalla 1.-15.12.2019 klo 20 asti. Osallistua eivät voi: Onnisen henkilökunta, Villeroy & Boch Gustavsberg Oy:n henkilökunta, Hanakat-kauppiaat ja heidän henkilökuntansa.

2. Gustavsberg Nautic 1500HF WC-istuin, jonka arvo on 429 € euroa. Palkinto ei sisällä asennusta.

3. Arvonta suoritetaan 16.12.2019 Onninen Oy:n toimesta, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa voitosta, on Onnisella oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Palkinto toimitetaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

4. Onninen maksaa lakisääteiset verot palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä toiseen tuotteeseen.

5. Onninen pyytää palkinnon vastaanottavalta arvonnan voittajalta luvan nimen ja muiden tarvittavien tietojen julkaisuun palkinnon luovutuksen yhteydessä sekä markkinointitarkoituksiin Hanakoiden www-sivuilla, asiakaslehdissä, uutiskirjeissä ja muissa tiedotusvälineissä.

6. Osallistumalla suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään tämän arvonnan suorittamiseen.

7. Arvonnan järjestää Onninen Oy, y-tunnus 1071207-9, osoite Työpajankatu 12, FI-00580 Helsinki. Facebook ei liity arvontaan.

8. Onninen ei vastaa palkinnossa mahdollisesti olevista vioista tai puutteista taikka niiden aiheuttamasta välillisistä tai välittömistä selvittämis-, korjaus- tai muista kustannuksista taikka käyttöhyödyn tai tulojen menetyksestä taikka muista vahingoista tai menetyksistä. Palkinnon voittaneen tahon tulee korjauttaa takuun mukaisesti mahdolliset viat tai puutteet palkinnossa. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Onnisen sekä mahdolliset muut arvontaan liittyvät osapuolten yhteistyökumppanit kaikista vahingoista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnanjärjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Onninen ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Tietosuojaseloste: https://tinyurl.com/tietosuojaseloste-arvonta

Onnea arvontaan!

Onninen Oy
Työpajankatu 12
FI-00580 Helsinki
PL 1
FI-00016 KESKO
Y-tunnus 1071207-9
www.onninen.fi
www.hanakat.fi
www.hanakatverkkokauppa.fi