• Ylä-Kainuun Vesi ja Lämpö Oy

    Olemme Suomussalmella ja Ylä-Kainuun alueella toimiva LVI-alan yritys.

    yla-kainuun-vesi-ylakuva-myymala-700x500px

Ylä-Kainuun Vesi ja Lämpö Oy, Suomussalmi

Kurimontie 5
89600 Suomussalmi
Avoinna:

arkisin 07.00-16.00

Ota yhteyttä

yhthlo

Erkki Kinnunen

LVI-työnjohto, myynti

044 733 6508

erkki.kinnunen@hanakat.fi

hanakat-ikoni-palvelu-asennus-kvv-iv-transparent-500x500px

Asennus ja KVV- IV-työnjohto

Tarjoamme ammattitaitoisen asennuksen sovitussa aikataulussa. Huolehdimme vanhojen laitteiden kierrätyksestä ja opastamme laitteiden turvalliseen ja energiataloudelliseen käyttöön. Tarjoamme remonttiisi myös vaadittavat KVV- ja IV-työnjohdon palvelut.

hanakat-ikoni-palvelu-huolto-transparent-500x500px

Huolto

Talon LVI-tekniikka vaatii säännöllistä huoltoa. Huollamme kokemuksella omakotitalojen, kiinteistöjen ja vapaa-ajan asuntojen lämmityksen, ilmanvaihdon ja vesihuollon järjestelmät. 

hanakat-ikoni-palvelu-kiinteistojen-lammitys-transparent-500x500px

Lämmitysratkaisut

Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi ja kiinteistöön sopivan ympäristöystävällisen ja energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän.  Suunnittelemme ja asennamme öljy-ja puulämmitykset, kaukolämmön ja nykyaikaiset ilma-, vesi- ja maalämpöpumput. 

hanakat-ikoni-palvelu-ilmanvaihto-transparent-500x500px

Ilmanvaihto

Jotta tuntisit olosi virkeäksi, sisäilman tulee vaihtua kerran kahdessa tunnissa – myös  rakennuksen rakenteiden vuoksi. Asennamme ja huollamme ilmanvaihtokoneet sekä korvausilmanvaihdon ratkaisut. Ota yhteyttä - autamme valinnoissa!

hanakat-ikoni-palvelu-vesihuolto-transparent-500x500px

Vesihuolto

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät pitävät talon jalat kuivina. Käyttöveden pitää olla terveellistä, puhdasta, pumppujen ja koko ketjun pitää toimia vaivattomasti jätevesijärjestelmiin asti. Käytämme tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita.

hanakat-ikoni-palvelu-urakointi-transparent-500x500px

Urakointi

Toteutamme taloyhtiöiden linjasaneerauksia ja LVI-urakointia yrityksille. Urakoimme kiinteistöjen talotekniikkaan, lämmitysjärjestelmiin ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyviä hankkeita ammattitaitoisesti ja pitkäaikaisella kokemuksella.

hanakat-ikoni-taloyhtioiden-putkiremontti-transparent-500x500px

Taloyhtiöiden putkiremontit

Peruskorjauksen tulee olla asukkaille mahdollisimman vaivaton ja asiakasystävällinen.  Vuosikymmenien kokemus vaativien projektien johtamisesta auttaa taloyhtiöitä linjasaneerauksissa, käyttövesiremonteissa ja viemäreiden peruskorjauksissa 

hanakat-ikoni-palvelu-kiinteistojen-lammitys-transparent-500x500px

Kiinteistöjen lämmitys

Toteutamme uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämmitysjärjestelmät rivitaloihin, kerrostaloihin ja teollisuusyritysten kiinteistöihin. Lämpöpumppujärjestelmät edistävät vastuullisuutta ja tuottavat mittavat säästöt energiankulutukseen. Tule keskustelemaan.

hanakat-liike-700x500px

Parhaat ratkaisut juuri sinun kotiisi

Ylä-kainuun Vesi ja Lämmöllä on vuosikymmenten kokemus alueemme rakennuskannasta, käytetyistä ratkaisuista sekä materiaaleista. Näin ollen meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ratkaisut juuri Sinun kotiisi. On sitten kyseessä vanhan korjaus tai uuden rakentaminen, meiltä saat kaiken LVI-palvelun saman katon alta. Palvelevasta myymälästämme löytyy kattava tuotevalikoima, tarvitset sitten uuden hanan keittiöön, porakaivoon pumpun tai ilmanvaihtoosi suodattimet. Kaiken saat myös halutessasi asennettuna.

Kumppanisi onnistuneisiin putkiremontteihin Ota yhteyttä!

hanakat-kvv-iv-tyonjohto-700x500px

Ylä-Kainuun LVI-ammattilainen

Toteutamme Ylä-kainuun alueella taloyhtiöiden talotekniset peruskorjaukset, linjasaneeraukset ja putkiremontit ammattitaidolla sovitussa aikataulussa. Toimimme kohteissa pääurakoitsijana tai aliurakoitsijana, luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

hanakat-kuvasto-2-2024-980x700-kuvasto

Viimeisin Hanakat-kuvasto

Lue viimeisin Hanakat-kuvasto!

 

LUE TÄSTÄ

kuluttajien-energiatuet-2023-hanakat-700x500px

Kuluttajien energiatuet 2023

Mitä tukia saat kodin energiatehokkuuden parantamiseen?

LUE TÄSTÄ