Nibe F2040 ilma-vesilämpöpumppu ulkoyksikkö 12kW

Tuotenumero: 5361574

Nibe F2040 ilma-vesilämpöpumppu ulkoyksikkö 12 kW

Lue lisää

  • Tuotteiden toimitusaika sopimuksen mukaan
  • Asennuksen ja palveluiden laajuus sovittavissa
  • Joustavat maksu- ja rahoitusvaihtoehdot
  • Huoleton asennuspalvelu apunasi

Pyydä tarjous tuotteesta asennettuna

*
*
*
*
*
*
*
*
Yhteydenottosi lähtee automaattisesti valitsemallesi Hanakat-liikkeelle.
Liike on sinuun yhteydessä kolmen työpäivän kuluessa.

Nibe F2040 on pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ilmavesilämpöpumppu pientaloihin. F2040:n invertterikompressori joustaa tehontarpeen mukaan antaen hyvän vuosittaisen energiansäästön. Lisäksi F2040 voidaan haluttaessa käyttää myös tehokkaaseen viilennykseen.

Laitteen asennus on tehty mahdollisimman helpoksi, mm. käyttämällä värinöitä vaimentavia, joustavia vesiputkia. Laitteen asennukseen suosittelemme lisävarusteena hankittavaa, lämmitettyä kondenssiputkea, joka johtaa lämpöpumpun lämmitetystä kondenssikaukalosta veden paikkaan, jossa sei ei haittaa laitteen toimintaa.

Ensisijaisesti suosittelemme laitteen käyttöä sisäyksikön VVM320 kanssa, mutta asennustarpeiden mukaan voidaan käyttää myös yksiköitä VVM310, VVM500, SMO20 ja SMO40. Käyttöönotto on selkeää, koska NIBEn älykkään sisäyksiköt ohjaavat myös lämpöpumpun käyttöönoton. Ja laitetta valvotaan ja ohjataan sisäyksikön värinäytöllisellä, helppokäyttöisellä ohjauksella.

NIBE™ F2040 ilmavesilämpöpumppu kerää lämmön ulkoilmasta, joten porakaivoja tai pintamaan keruupiiriä ei tarvita. F2040 kytketään uusiin tai jo olemassa oleviin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.

Tuotteen ominaisuudet:

  • F2040:n invertteriohjattu kompressori sovittaa käyntinsä tehontarpeen mukaan ja tuottaa lämpöä aina -20 oC ulkolämpötilaan saakka. Korkein lämpöpumpun tuottaman veden lämpötila on 58oC, paluuvesi max. 55oC.
  • Jäähdytystoimintomahdollisuus
  • Sisäänrakennettu kondenssivesikaukalo saattolämmityskaapelilla.
  • F2040 liitetään sisäyksikköön VVM320, VVM 310 tai VVM 500. VVM320/VVM 310/VVM 500 sisältää ohjauksen, käyttöveden lämmityksen, sähköisen lisälämmityksen ja lämmityspiirikiertopumpun. Mikäli F2040 kytketään muuhun, mm. olemassa olevaan lämminvesivaraajaan, ohjaukseen käytetään yksikköä SMO20 tai SMO40.
  • Kompaktit mitat

Laiteen valinnassa on huomioitava rakennuksen pääsulakekoko. Mallin F2040-12 suositeltava sulakekoko on 25A, mutta sitä voidaan käyttää lähes täysteholla 16A sulakkeella. 

Tilaa Hanakat liikkeestä laajempi ratkaisu asennettuna.
Voit tilata Hanakat liikkeestä tuotteen tai laajemman ratkaisun haluamallasi palvelu- ja asennussisällöllä. Lähimmän Hanakat liikkeen yhteystiedot löydät myymälähausta tai voi lähettää sivulta liikkeelle yhteydenottopyynnön. 
 
Hanakat liikkeet vastaavat itsenäisesti asennuksista ja asiakkaan kanssa tehdyistä tilauksista.
 
Hanakat suosittelee.
Hanakat suosittelee puskurivaraajan asentamista järjestelmään aina vesikiertoisen patterilämmityksen yhteydessä.
 

Suosittelemme myös

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nibe ilma-vesilämpöpumput, Ilma-vesilämpöpumput, Lämmitys, Nibe