Linjalattiakaivo VIESER Line Classic 900Mm 52922 harjattu rst

Tuotenumero: 3315975

Lattiakaivojärjestelmä Vieser Line Classic 900 mm 52922 harjatulla RST-kannella

Lue lisää

609,00

Lattiakaivojärjestelmä Vieser Line Classic 900 mm 52922 harjatulla RST-kannella. Vieser Line on uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, joka viimeistelee kylpyhuoneesi sisustuksen. Vieser Line lattiakaivojärjestelmässä yhdistyy korkea laatu, ainutlaatuinen muotoilu sekä innovatiivinen käytettävyys.

Uusi lattiakaivojärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa ja se on mahdollista asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa. Yhteensopivuus kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa mahdollistaa, että käytössäsi voi olla joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo. Vieser One -kaivojen myötä käytössäsi on myös lattiakaivojen osalta kolme DN32/40 -sivuliitäntää helpottamaan lattiakaivon sijoittelua sekä putkiston asentamista.

Uusi lattiakaivojärjestelmä on erittäin nopea ja helppotoiminen asentaa. Asennuksessa Vieser Line -lattiakaivojärjestelmässä lattiakaivon korkeutta voidaan säätää sen säädettävien valutukien avulla, mikä säästää merkittävästi asennusaikaa. Asennuksen yhteydessä lattiakaivoa on mahdollista kääntää 360° juuri asennuskohteelle sopivaksi.

Vieser tarjoaa tuoteperheen, jolla Vieser Line -lattiakaivojärjestelmästä saadaan toteutettua selkeä ja toimiva kokonaisuus. Vieser Line -lattiakaivojärjestelmä voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Uusi lattiakaivojärjestelmä soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Vieser Line -lattiakaivojärjestelmässä on patentoitu ratkaisu, joka mahdollistaa sen, että asennus seinän viereen on täysin turvallinen ja vedeneristyksen liitos tulee olemaan täysin vesitiivis. Vedeneristys liitetään lattiakaivoon käyttämällä lattiakaivon kiilarengasta, mikä tekee asennuksesta todella luotettavan ja helpon asentaa.

Vieser Line on erittäin käyttäjäystävällinen lattiakaivojärjestelmä, jonka puhdistus on tehty todella helpoksi ja vaivattomaksi. Yhteensopivuus Vieser One -lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen. Vieser Line -lattiakaivojärjestelmään on mahdollista saada varaosana myös Vieser One -erikoisvesilukko, joka estää viemäriä kuivumasta ja estää pahojen hajujen pääsyn huonetilaan.

Vieser Line Classic -sarjasta löydät kaksi aivan uniikkia mallia. Voimakkaasti harjattu RST-kansi sopii ihmisille, jotka haluavat kylpyhuoneisiinsa ylellisen ja tyylikkään tunnelman. Laatoitettava kansi puolestaan päällystetään kylpyhuoneesi lattialaatoilla, mikä tekee lattiakaivostasi lähes huomaamattoman. Vieser Line -lattiakaivojärjestelmän kannet ovat yhteensopivia toistensa kanssa.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Brändit, Vieser, Kylpyhuone ja sauna, Vieser lattiakaivot, Lattiakaivot