Purmo sähköpatterit

 

Purmo sähköpatterit ovat loistava valinta lisälämmitykseen, sillä ne ovat turvallisia, energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä ja taatusti laadukkaita!

Purmo sähköpatterit ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja pyyhe kuivainten pintalämpötila on alhainen. Jos lämmitin peittyy ylilämpösuoja katkaisee virran automaattisesti. Purmo sähkölämmitin on myös taloudellinen. Lämmitin kuluttaa energiaa vain todellisen lämmöntarpeen mukaan. Lämmittimen tarkka elektroninen termostaatti huomio 0,2 ̊C asteen tarkkuudella esim. auringon tai takan lämmön ja siten pienentää energiankulutusta ja sähkölaskua.

Purmo sähköpatterit on ympäristöystävällinen valinta. Kaikki Purmo lämmittimet on täytetty kasviöljyllä, luonnon omalla tuotteella. Kasvilöjy on valmistettu erikoisesti Purmo lämmittimille. Purmo lämpötuotteet on myös tunnetusti luotettavia ja pitkäikäisiä. Lämmitin kestää käytössä rakenteensa ansiosta pitkään - pidempään kuin lämpötuotteet yleensä. Kaikille lämmittimille Purmo myöntää 10 vuoden takuun ja 2 vuoden takuun elektronisille osille.