Kylpyhuone ja sauna

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 20 / 127 tuloksesta
1 - 20 / 127 tuloksesta

Suihkukaapit ja -seinät

Tyylikkäät suihkukalusteet tuovat nautintoa pieneenkin tilaan.Katso laaja valikoimamme aina kaarevista suihkuseinistä varusteltuihin suihkukaappeihin.


Kun vanha kylpyhuone alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, uuden suunnitteluun kannattaa ryhtyä päättäväisesti. Hyödyt ovat kiistattomat. Ilon, puhtauden, hygieenisyyden ja uuden mukavuuden lisäksi vettä ja energiaa säästyy yleensä yllättävän paljon. Etukäteen harvoin ymmärtää, kuinka upeaa on viihtyvyys omassa kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneen suunnittelun tärkeimpiä osia on toimivuus; miten kylpyhuone palvelee käyttäjiään. Purkit, rasvat ja hammasvälineet ovat helposti käytettävissä – haluatko tarvikkeet kaapistoihin vai näkyvästi esille? Ja toinen on puhtaanapito: kuinka helppoa kylpyhuone on pitää siistinä. Unohtamatta myöskään taloudellisuutta: Wc-istuimen ja hanojen vaihtaminen tuo kylpyhuoneeseen mukavuuden lisäksi säästöä vesilaskuun. Hanakat verkkokaupasta löydät suihkuhanatpesuallashanat, WC-istuimet, suihkukaapit, lattiakaivot sekä kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuonekalusteet voit valita erilaisista pintamateriaaleista, väreistä ja tyyleistä. Valitse vain oma tyylisi klassisen selkeyden ja hehkuvan romanttisuuden väliltä.

Paikallinen Hanakat-liike auttaa valitsemaan parhaat ja sopivimmat vesi- ja kylpyhuonekalusteet juuri sinun kylpyhuoneeseen.