Suodattimet

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 20 / 55 tuloksesta
1 - 20 / 55 tuloksesta

Ilmanvaihtokoneessa ja tuloilmaventtiileissä on karkea- ja hienosuodattimet, jotka suodattavat ja puhdistavat koneen läpi kulkevaa ilmaa. Ilmanvaihtolaitteen suodattimet tulee vaihtaa vähintään kahdesti vuodessa: keväällä pölykauden aikaan ja syksyllä pölykauden jälkeen.

Paikallinen Hanakat-liike on ilmanvaihdon ammattilainen. Hanakoilta saat tilattua ilmanvaihdon suodattimet, tai voit tilata kodin ilmanvaihdon tarkistuksen ja huollon suoraan lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.

Käytä valmistajan merkkisuodattimia, jolloin varmistat säädettyjen ilmamäärien mukaisen toiminnan. Ilmansuodattimien säännöllinen vaihtaminen on myös hyvä muistaa, sillä tukkeutunut suodatin vähentää korvausilman virtausta ja vaikuttaa ilmanvaihdon tehoon. ​Lisäksi tehokas suodatus vähentää kanaviston puhdistuksen tarvetta.

Suodattimien vaihtoväliin vaikuttaa muun muassa se, miten paljon ulkoilmassa on siitepölyä, pienhiukkasia tai pakokaasuja. Normaalioloissa hyvä muistisääntö on hankkia uudet suodattimet kellojen käännön yhteydessä.