Unidrain lattiakaivo 900 mm Highline Messinki Panel

Tuotenumero: Unidrain-lattiakaivo-highline-messinki-900mm-panel

Unidrain linjalattiakaivo Highline Messinki Panel, seinään kiinni asennettava, 900 mm. Esimerkki valmiista kokonaisuudesta.

Lue lisää

Pyydä tarjous tuotteesta asennettuna

*
*
*
*
*
*
*
*
Yhteydenottosi lähtee automaattisesti valitsemallesi Hanakat-liikkeelle.
Liike on sinuun yhteydessä kolmen työpäivän kuluessa.

unidrain-highline-valikoima-700x500px

Unidrain Highline-lattiakaivot

HighLine Color -mallistosta on saatavilla kiillotettu, kromia muistuttava rst-paneeli, sekä messinki, kupari ja musta, kaikki värilliset tuotteet ovat PVD-käsiteltyä harjattua ruostumatonta terästä.

Unidrain linjalattiakaivo voidaan asentaa kiinni seinään, tai sijoittaa vapaasti lattialle. Varustettu Unidrainin patentoiduilla teräslaipoilla jotka tekevät siitä kosteusturvallisen.

HighLine on myös kehitetty edelleen HighLine Colouriksi, johon olemme lisänneet värejä, joiden ansiosta linjalattiakaivo on helppoa sovittaa yhteen muiden kylpyhuoneen yksityiskohtien kanssa. HighLine Color -mallistosta on saatavilla kiillotettu, kromia muistuttava rst-paneeli, sekä messinki, kupari ja musta, kaikki värilliset tuotteet ovat PVD-käsiteltyä harjattua ruostumatonta terästä.

Seinän viereen sijoitettavia Unidrain-linjalattiakaivoja voidaan käyttää kaikenlaisissa kohteissa ja rakenteissa.  Linjalattiakaivo on 100% kosteusturvallinen ja sillä on kaikki vaadittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät. Seinän viereen sijoitettavaa linjalattiakaivoa on saatavana ClassicLine ja HighLine mallistoissa.

Kerää esimerkin mukaan ratkaisuusi soveltuvat tuotteet:

Kysy asennusta suoraan lähimmästä Hanakat-liikkeestä!

Sisältää seuraavat tuotteet

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vaakakaivot ja pystykaivot, Unidrain, Unidrain lattiakaivot, Lattiakaivot, Lattiakaivokalusteet, Ritilät, Paneelit ja kehykset Highline Color