Watman Järvivesisuodatin Tio-UV Eco

Saat nyt juomaveden suoraan järvestä!

Järvivesisuodatin Tio-UV Eco desinfioi järviveden uv-säteilyn avulla juomakelpoiseksi. Voit käyttää sitä talousveden käsittelyyn niin omakotitaloissa, maatiloilla kuin mökeillä tai sadeveden käsittelyjärjestelmiin.

Puhdasta juomavettä ilman kemikaaleja

Veden desinfiointi uv-säteilyllä on helppokäyttöisyytensä ja tehokkuutensa vuoksi kehittynyt viime vuosina laajasti hyväksytyksi menetelmäksi. Uv-säteily tuhoaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti legionellaa, mikrobeja, bakteereja, viruksia ja alkueläimiä. Niinpä voit puhdistaaa sen avulla huoletta myös järviveden.

Laiteessa on tehokkaat veden suodattimet. Mekaaninen suodatus poistaa kiintoaineen ja aktiivihiilikäsittely epämiellyttävät hajut ja maut.

Vesi mökille kätevästi ja edullisesti

Järvivesisuodatin Tio-UV Eco täyttää moitteettoman talous- ja juomaveden neljä vaatimusta:

  • Vesi ei aiheuta terveysriskejä
  • Veden on oltava väritöntä, hajutonta sekä mautonta
  • Vesi ei saa aiheuttaa teknisiä ongelmia kuten saostumia,
    värjäymiä tai syöpymiä
  • Veden on oltava kohtuullisen hintaista

Mitä vedeltä vaaditaan?

Jotta uv-desinfiointi toimii, suositellaan, että vesi ei ole huomattavan värillistä eli että sen valonläpäisevyys on yli 90 %. Laitetta ei suositella käytettäväksi pintavesikohteessa, jossa on runsaasti sinilevää.

Tilaa Watman-järvivesisuodatin verkkokaupastamme

Teetä vesianalyysi ja varmista kaivoveden puhtaus

Watman-vesianalyysillä voit tutkia kaivosi veden laadun ja varmistaa, että vedenlaatua parantavien laitteiden hankinta on kemiallisen tutkimuksen perusteella perusteltua.Watman-vesianalyysipakkauksen saat Hanakat-liikkeestäsi. Lähetä näytepullo Watman-laboratorioon tutkittavaksi. Saat vastauksen juomavetesi laadusta ja ehdotuksen vedelle soveltuvasta suodatinratkaisusta. Hanakat-liikkeestä saat suositellut suodatinpatruunat ja suodatinrungot.

Edustamamme merkit: WatMan

Tilaa Watman-vesianalyysi verkkokaupastamme

WatMan Logo

Tutki kaivosi vesi määräajoin

Kaivon vesi kannattaa tutkia säännöllisesti muutaman vuoden välein, jotta kaivon rakenteiden tai ympäristön kuormituksen mahdollisesti aiheuttamat muutokset voidaan todeta.

Kaivosi veden laadun voit tutkia helposti Watman-vesianalyysillä. Saat pakkauksen Hanakat-liikkeestäsi.

Vesianalyysi paljastaa epäpuhtaudet

Suomessa Sosiaali- ja terveysministeriön päätökset määrittelevät talousveden terveydelliset ja teknis-esteettiset enimmäispitoisuudet eri epäpuhtauksille.

Suodatuksen kannalta vesianalyysin tärkeimmät parametrit ovat pH, rauta, mangaani, permanganaatti, sähkönjohtavuus, kovuus sekä bakteerit. Osa vesistä voidaan suodattaa patruunasuodattimilla, joihin vaihdetaan suodattava osuus tarvittaessa.