Kuivakäymälä soveltuu sisälle ja ulos

Kuivakäymälä on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen

Nykyaikainen kuivakäymälä soveltuu sekä sisä- että ulkokäymäläksi mökille tai vakituiselle asunnolle.

Hanakat-kuivakäymälävalikoimasta löytyy käymälät moneen tarpeeseen.

Kuivakäymälä on ympäristönystävän valinta, sillä se ei tuhlaa puhdasta vettä eikä tuota jätevesiä puhdistettavaksi. Hyvällä kuivakäymälälaitteella voi parantaa myös vanhan käymälän käyttömukavuutta.
 

Hajuton kuivakäymälä mökille

Villa 9000 on ympäristöystävällinen kuivakäymälä, jolle on asetettu erittäin korkeat laatu- ja käyttövaatimukset. Muotoilultaan, tukevuudeltaan ja miellyttävyydeltään se vastaa kaikin tavoin nykyaikaista vesivessaa. Sisäänrakennettu 2-nopeuksinen tuuletin tuulettaa hiljaisesti ja tehokkaasti sekä hajun että kosteuden käymälästä ja kylpyhuoneesta. Ilmastointiputki voidaan vetää suoraan ulkoseinän läpi.
 
Villa 9000 toimii sekä kylmässä että lämpimässä tilassa. Se voidaan sijoittaa omien toivomusten mukaan ja kiinnitetään joko seinään tai lattiaan. Käymälä toimitetaan täydellisenä yksinkertaisimman asennustavan mukaan: Ø 75 tuuletusputki seinän läpi ja 2 metriä Ø 32 mm virtsaputkea. Liitä Villa 9000 Separett Ejektorisäiliöön, jos haluat ottaa virtsan talteen ja käyttää sen luonnonmukaisena lannoitteena.
 

Polttava käymälä on ekologista lannoitetta tuottava vaihtoehto

Flame 8000 on asettanut polttavien käymälöiden vaatimustason aivan uudelle tasolle. Myös se vastaa muotoilultaan, tukevuudeltaan ja miellyttävyydeltään kaikin tavoin nykyaikaista vesivessaa – ja toimii sekä kylmässä että lämpimässä tilassa.

Sisäänrakennettu tuuletin poistaa hiljaisesti ja tehokkaasti sekä hajun että kosteuden käymälästä ja kylpyhuoneesta. Ilmastointiputki viedään suoraan ulkoseinästä ulos. Sisäänrakennettu ohjausyksikkö sallii kahden erillisen ohjelman ajon ja näin jätteet voivat palaa energiaa säästävästi. Tuhkan voi hyvin käyttää vaikka puutarhassa ekologisena lannoitteena.

Tule tutustumaan sinulle sopivaan ratkaisuun ja pyydä tarjouksemme.

Edustamamme merkit: Villa 9000, Flame 8000, Separett

Tilaa kuivakäymälät verkkokaupastamme

Separett Logo