Puulämmityskattila on puulämmityksen sydän

Puulämmitys – uusiutuvaa ja kotimaista energiaa

Puulämmitys on ympäristöystävällinen ja viime vuosina nopeasti kehittynyt tapa lämmittää pientaloja. Puu on polttoaineena uusiutuva, edullinen ja kotimainen energianlähde. Polttamalla ns. kuivunutta ylivuotista puuta saadaan puun lämpöenergia hyödynnettyä sekä vähennetään puulämmityskattilan puhdistustarvetta ja savukaasupäästöjä. Puiden polttamisesta seuraa aina vähäinen määrä pienhiukkaspäästöjä, vaikka puu hiilidioksidipäästöjen kannalta onkin neutraali energianlähde.

Puukattila – runsaasti vaihtoehtoja

Hanakat-valikoimissa puulämmittäjälle on runsaasti eri vaihtoehtoja, mm. perinteinen yläpalokattila, alapalokattilat sekä käänteispaloperiaatteella toimivat korkean hyötysuhteen kaksoispesäkattilat, jotka toimivat öljyllä, bioöljyllä, maakaasulla tai puuklapeilla.

Uudet hybridikattilat mukautuvat energialähteiden muutoksiin. Puulämmitysjärjestelmän energiavaraajaan tai hybrikattilaan voidaan liittää myös lämpöpumppu-, aurinko- tai sähkölämmitys tuki- tai rinnakkaislämmitykseksi.

Hanakat-liikkeestä saat puulämmityksen asennettuna ja opastusta sinulle sopivan järjestelmän valintaan. Kattilan ja oikean kokoisen energiavaraajan mitoituksella saadaan toimiva kokonaisuus, joka keventää merkittävästi lämmitystyötä ja vähentää puun kulutusta.

Edustamamme merkit: Ariterm ja Jäspi.

Tilaa Ariterm ja Jäspi-kattilat verkkokaupastamme

Ota yhteyttä lähimpään Hanakat-liikkeeseen ja varaa aika neuvotteluun tai lähetä tarjouspyyntö valmiilla tarjouspyyntöpohjallamme.

Ariterm Logo

Jäspi Logo