Poistoilmalämpöpumppu hoitaa monta hommaa

Poistoilmalämpöpumppu toimii myös ilmanvaihtolaitteena

Poistoilmalämpöpumppu on tehokas monitoimilaite, jolla voit säästää tuntuvasti lämmityskustannuksissa. Sillä voidaan korvata jopa 60 % ostettavasta energiasta.

Poistoilmalämpöpumpussa talosta poistettava jäteilma ”jäähdytetään” lämpöpumpulla, ulos puhallettava ilma on n. 5° c. Pumppu siirtää lämmön tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Poistoilmalämpöpumppu säästää

Kesällä poistoilmalämpöpumpulla talteen otetulla energialla lämmin käyttövesi tuotetaan erityisen edullisesti. Lämmityskaudella lisälämpöä tuotetaan poistoilmalämpöpumpun sähkövastuksilla, varaavalla takalla sähkövastuksen käyttöä voidaan vähentää. Talossa, jossa on poistoilmalämpöpumppu kannattaakin erityisesti pakkasjaksojen aikana polttaa puuta. Poistoilmapumpun rinnalle voidaan asentaa myös ulkoilmavesiyksikkö tai aurinkokeräinjärjestelmä.

Poistoilmalämpöpumpun etu verrattuna maalämpöpumppuun tai vesi-ilmalämpöpumppuun on sen hieman alempi kokonaishankintakustannus, koska laite toimii  myös ilmanvaihtolaitteena. Poistoilmalämpöpumppu soveltuu hyvin pienehköihin alle 150 m² omakotitaloihin ja on asukkaiden kannalta helppohoitoinen.

Edustamamme merkit: Onnline ja Nibe.

Ota yhteyttä lähimpään Hanakat-liikkeeseen ja varaa aika neuvotteluun tai lähetä tarjouspyyntö valmiilla tarjouspyyntöpohjallamme.

Kotitalousvähennys keventää!

Voit vähentää osan ostamiesi palveluiden kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Kotitalousvähennystä saat kotitaloustyön teettämiseen sekä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointiin, perusparannus- ja kunnossapitotöihin.

Lue lisää