Helppokäyttöistä lämmönsäätöä niin kotiin kuin mökille

Helppokäyttöistä lämmönsäätöä niin kotiin kuin mökille

Lämmitystarve vaihtelee jatkuvasti asumisen ja ulkolämpötilan mukaan. Säädä lämmityksesi omien aikataulujesi ja elämänrytmisi mukaan, vaikka huonekohtaisesti. Automatiikalla huonelämmön saa pysymään aina viihtyisän tasaisena säänvaihteluista huolimatta ja energiaa säästyy.

Langaton lämmityksen ohjausjärjestelmä ohjaa lämpötiloja

Langaton lämmityksen ohjausjärjestelmä muodostuu Danfoss Link -keskusyksiköstä, joka ohjaa ja ajastaa niin huonekohtaisia lämmityslaitteita: sähkö- ja vesikiertoista lattialämmitystä kuin patteritermostaatteja. Keskusyksikön kautta voit ohjata ja ajastaa myös kodin sähkölaitteita 

päälle ja pois. Järjestelmä on langaton ja siten helposti jälkiasennettavissa myös remontointikohteisiin.

Huoneiden lämpötilat vaihtuvat vaivatta suoraan puhelimeltasi

Älypuhelimeen ladattavalla Danfoss Link -sovelluksella voit säätää kodin lämmitysjärjestelmää tai nähdä lämmityksen yleistilan olitpa itse missä tahansa. Järjestelmän kalenteritoiminnon avulla asunnon lämpötilat säätyvät huonekohtaisesti perheen päivittäiseen elämänrytmiin. Mukavuus lisääntyy ja energiaa säästyy! Jo yhden asteen lämpötilan pudotus merkitsee lämmityskuluihin noin viiden prosentin säästöä.

Kokeile Danfoss Link -sovelluksen helppokäyttöisyyttä (iOS tai Android) veloituksetta lataamalla se matkapuhelimeesi joko App Storesta tai Google Playsta.

Lisätietoja: smartheating.danfoss.fi
 

Lämmönsäädin maksaa itsensä takaisin kahdessa vuodessa

Lämmönsäädin säätää vesikiertoisia patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiä, ohjaa lämmitystä sekä optimoi energian varastointia. Helppokäyttöisellä säätimellä huonelämpötilan pudotus työpäivän ajaksi voi tapahtua yhdellä painalluksella.

Halutessasi voit myös ohjelmoida erilaisia "poissa" tai "kotona" -ohjelmia vuorokausi- tai viikkotasolla talosi lämmitykseen. Lämmönsäädin voidaan varustaa myös GSM-pohjaisella kaukokäyttöjärjestelmällä.

Edustamamme merkki: Danfoss Link -lämmityksen ohjausjärjestelmä

Hanakat-liikkeestä saat Danfoss Link -lämmityksen ohjausjärjestelmän asennettuna.

Danfoss Logo