Kiertovesipumppu ja käyttövesipumppu vaikuttavat asumisen miellyttävyyteen

Kiertovesipumppu on talon sydän

Laadukkaalla kiertovesipumpulla voidaan vaikuttaa asumisen miellyttävyyteen ja energiakulutukseen. Kiertovesipumpullisessa lämmitysjärjestelmässä vettä kierrätetään lämmityslaitteen ja lämmityspattereiden välillä.

Pumpputekniikka on viime vuosina kehittynyt huimasti energiatehokkaampaan suuntaan. Niinpä myös kiertovesipumppujen tulee täyttää uudet EU-lainsäädännön vaatimukset 1.1.2013 alkaen.

Aiempi A-G energiamerkintä vaihtuu energiatehokkuusindeksiksi (EEI). Hanakoilla myytävät Grundfos-pumput ovat CE-merkittyjä. Niiden tyyppikilpeen on merkitty niiden EEI. Päivittämällä pumppusi energiatehokkaaseen malliin voit alentaa tuntuvasti pumpun sähkönkulutusta ja näin ollen vähentää sen aiheuttamia kustannuksia.

Kiertovesipumppu sinun tarpeisiisi

Hanakoilta saat muun muassa Grundfosin uusimman ja energiatehokkaimman ALPHA2-kiertovesipumpun. Pienikokoinen pumppu sopii ahtaisiinkin tiloihin ja tarjoaa AUTOADAPT-toiminnon, joka valitsee käyttöön automaattisesti parhaan asetuksen. Myös Magna-kiertovesipumpussa on AUTOADAPT. Automaattisen valitsimen on todettu sopivan 80 prosenttiin kaikista lämmitysjärjestelmistä.

Hanakat-liikkeestä saat kiertovesipumpullesi asiantuntevan huollon ja asennuksen.

Edustamamme merkit: Grundfos kiertovesipumppumalleja ovat Alpha2, Magna, Comfort ja Solar UPS.

Tilaa Grundfos-kiertovesipumput verkkokaupastamme