Hanakoilta kaikki lämmitysjärjestelmät paikoilleen asennettuna

Valitse kotiisi oikea, ympäristöystävällinen lämmitysmuoto

Lämmitysjärjestelmän valinta on yksi pientalon suunnittelun pitkävaikutteisimmista päätöksistä. Kerran valittua järjestelmää ei voi myöhemmin helposti tai edullisesti muuttaa. Lämmitysvalinnat ja energiatalouden suunnittelu vaikuttavat suuresti pientalon asumismukavuuteen ja käyttökustannuksiin.

Liikkeessämme sinun on helppoa valita lämmitysmuoto, sillä meiltä saat ne kaikki: öljylämmitys, maalämpö, puulämmitys, aurinkolämmitys, kaukolämmitys ja hybridilämmitys. Tulevaisuuden lämmitysjärjestelmä koostuu useammasta lämmityslaitteesta, joiden käyttö optimoidaan vuodenajan mukaan.

Ilmalämpöpumppu on yksi selkeimmin lämmitystä muuttaneista asioista, mutta sen ohella on nykyään paljon muitakin mielenkiintoisia uusia, energiaa säästäviä vaihtoehtoja.

Suunnittele lämmitysmuodon valinta huolella

Energiatehokas talo on ammattilaisten suunnittelema ja sen rakenteet ja talotekniikka on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Hyvä suunnittelu maksaa itsensä takaisin kustannussäästöinä ja asumisen mukavuutena. Suunnitteluvaiheessa lyödään lukkoon 90 % rakentamisen kokonaiskustannuksista ja noin 80 % talon tulevista käyttö- ja energiakustannuksista.

Lämmitysmuodon valinnassa tulee huomioida oma halukkuus ja mahdollisuus osallistua päivittäiseen lämmitykseen. Myös rakennuspaikka, viranomaismääräykset ja kiinteistön tuomat mahdollisuudet vaikuttavat päätöksiin omien tarpeiden rinnalla. Tärkeintä on kuitenkin se, mikä sinulle on merkittävää asumisessa.

Päähuomio kiinnittyy yleensä hankinta- ja käyttökustannuksiin, mutta myös muita seikkoja kuten ympäristöystävällisyyttä kannattaa miettiä. Jokaisessa järjestelmässä on omat hyvät ja huonot puolensa eikä yhtä oikeaa lämmitysjärjestelmää ole olemassa.

Energiatehokkuus tuo säästöä

Energiankäyttöön liittyvät asiat ja valinnat näkyvät entistä enemmän meidän jokaisen arjessa ja lämmitys on monipuolistunut. Talojen rakenteiden energiankulutuksen pienentäminen, energiatehokkaammat laitteet, ilmanvaihdon vaikutus niin asukkaiden kuin rakennuksen terveyteen, viilennys sekä sähköisten laitteiden lisääntyminen vaikuttavat tulevaisuuden energiankokonaiskäyttöön.

Varaa tapaamisaika liikkeeseemme keskustelemaan valintoihin vaikuttavista asioista.

Hanakat auttaa lämmityksen suunnittelussa

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, projekti on viisainta aloittaa perusteellisella kartoituksella, mitä uudelta järjestelmältä haluat. Kuinka lämmitysjärjestelmä voi auttaa päivittäisessä asumisessasi ja mikä juuri sinulle on merkityksellistä.

Suunnittelussa selvitetään nykytilanne, voidaanko vanhaa järjestelmää hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa. Valintojen jälkeen saat tarjouksen ja suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen. Kaikki lämmitysjärjestelmät saat Hanakoilta luonnollisesti paikoilleen asennettuna ja lisäksi saat kumppanin niiden huoltoon.

Asennuksen yhteydessä suoritamme käyttöönotto-opastuksen, jolla haluamme varmistaa että laitteiden käyttö on turvallista ja että ne toimivat parhaalla hyötysuhteella, energiaa säästäen.