IDO ja Gustavsberg wc-istuimet ja pesualtaat kotiisi

Istu valitsemaan sinulle sopivin wc-istuin

Wc-istuimesta on tullut tuote, joka on paljon esillä ja jota tarjotaan edulliseen hintaan erilaisissa tarjouksissa. Wc:n ilme on kuitenkin huomattavasti mukavampi suunnitella oman käytön ja viihtyvyyden pohjalta kuin erikoistarjouksena ostetun pytyn ehdoilla.

Wc-istuin eli tuttavallisesti pytty/pönttö kannattaa hankkia ammattilaiselta, joka osaa kertoa, mikä malleista on paras valinta kohteeseen, käyttäjille ja suhteessa käytettävään rahamäärään.

Seinämallit ovat tehneet viime aikoina vahvasti tuloaan ja niillä kylpyhuoneeseen tai wc:hen saadaan usein huomattavasti lisää tyylikkyyttä. Olemassa on myös korkeita malleja, matalia malleja, kapeita malleja... koska wc:t ja niiden tilat sekä käyttäjien vaatimukset ja tarpeet ovat erilaisia.

Saneerauskohteisiin sopii hyvin isojalkaiset mallit, jotka peittävät vanhat jäljet.

Helppoa puhdistettavuutta ja hiljaisuutta

Jotkut mallit ovat hygieenisempiä ja helpommin puhdistettavia kuin toiset, toisissa on erilaisia huuhteluita, jotka säästävät vettä ja ovat siksi edullisempia käytössä.

Yhä useammin nykyaikaisiin wc-tiloihin valitaan seinään kiinnitettävä wc-istuin. Se on kasvattanut suosiotaan myös saneerauskohteissa. Seinä-wc:ssä vesisäiliö asennetaan seinän sisään ja näkyviin jää vain istuinosa.

Jotkut käyttäjät haluavat väriä ja lisäilmettä erilaisilla ja erivärisillä kansilla ja joillekin avainsana on hiljaisuus – että kannen alas laskemisesta ei tärähdä koko talo.

Hanakoilta löydät myös istuimeen tarvittavat lisävarusteet kuten istuutumista helpottavat kyynärtuet.

Wc-istuimia on kahta eri viemärityyppiä, jotka ovat s-lukko ja p-lukko. S-lukko on yleisimmin käytetty viemäröintitapa ja tarkoittaa viemäröintiä lattiaan. P-lukko tarkoittaa viemäröintiä seinään tai lattiaan yhdyskappaleella.

Hanakat-asiantuntija auttaa wc:n uusimisessa ja kertoo mielellään ominaisuuksista. Saat Hanakoilta asennuksen paikoilleen ja huolehdimme myös vanhan wc-istuimen poisviennistä.

Edustamamme merkit: IDO, Gustavsberg

Tilaa WC-istuimet verkkokaupastamme

Pesuallas pieneen tai isoon tilaan

Hyvin suunniteltu pesuallas tai lavuaari on tyylikäs ja helppo pitää puhtaana. Se voidaan kiinnittää seinään, se voi seistä omalla jalallaan tai se voi toimia osana muita kylpyhuonekalusteita.

Tasoaltaissa on valmiiksi laskutilaa pienille esineille eikä erillistä tasoa tarvita. Upotettavat altaat upotetaan tasoon ja malja-altaat kiinnitetään tason päälle.

Hanakoilta löydät kaikki mallit, koot ja syvyydet. Niin myymälöidemme kuin Hanakat-verkkokaupan mallistoissa on runsaasti vaihtoehtoja ja tyylejä niin isoon kuin pieneen tilaan.

Edustamamme merkit: IDO, Gustavsberg

Tilaa pesualtaat verkkokaupastamme

Hanakoilta myös huolto, varaosat ja asennus

Mikä wc-istuimessa sinua mietityttääkin, Hanakat auttaa ja lisää viihtyvyyttäsi. Huollamme istuimet, saat meiltä varaosat ja asennamme ne sekä itse wc-istuimen paikalleen.

Asennuksessa otamme myös huomioon, että wc-istuin mahtuu sille varattuun tilaan niin että mahdut siinä myös pyyhkimään lyömättä kyynärpäätäsi kipeästi seinään.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.