Edulliset ja laadukkaat suihkut ja ammehanat

Kylpyhuoneeseen laadukkaat ja edulliset suihkut ja ammehanat

Kun valitset kylpyhuoneeseen hanaa, kiinnitä huomiosi tyylikkyyden lisäksi helppokäyttöisyyteen ja vedenkulutukseen.

Hanakat on Suomen suurin hanojen myyjä. Meiltä löytyy kylpyhuoneesi hana, suihku, wc-hana, suihkusetti, suihkuhana, pesuallashana, ammehana tai käsisuihku – parhaista merkeistä on hyvä valita. Tule ja tutustu tarkemmin eri tuotteiden ominaisuuksiin ja valitse suosikkisi. Asiantuntijamme opastavat sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimman ratkaisun.

Tutustu uusimpiin Oras-, Gustavsberg- ja Hansgrohe-malleihin Hanakat-myymälässä ja -verkkokaupassa.

Oras-hanat – käyttäjäystävällisyyttä

Huipputeknologia ja ergonominen design takaavat Oras-hanan käyttäjälle tyytyväisyyden vuosiksi eteenpäin. Oras-hanojen tuotekehityksen lähtökohtiin on jo kauan kuulunut vedenkulutuksen vähentäminen. Veden ja energian eli luonnon ja eurojen säästäminen on nykyisten elektronisten hanojen avulla yhä helpompaa.

Oras-mallimme: Apollo, Sensiva, Vega, Fontana, Bidetta, Safira, Natura, Nova, Cubista, Vienda, Optima, Hydra, Electra, Aventa, Eterna, La Cucina Alessi, Il Bagno Alessi ja Ventura.

Tilaa Oras-hanat ja -suihkut verkkokaupastamme

Hansgrohe – tyylikkyyttä

Hansgrohe on toiminut kylpyhuoneteollisuuden pioneeriyrityksenä jo 114 vuoden ajan ja sen tuotteiden innovatiivisuus ja funktionaalisuus ilmenee edistyksellisenä designina, joista sille on myönnetty lukemattomia palkintoja.

EcoSmart-teknologian ansiosta Hansgrohen pesuallashanojen kulutus on ainoastaan viisi litraa minuutissa ja EcoSmart-suihkujen kulutus yhdeksän tai kuusi litraa minuutissa.

Hanakoilta löydät Hangsrohen huippulaatua, upeaa muotoilua sekä todella laajan valikoiman. Niiden ansiosta voit koostaa omaan makuusi sopivan tuotekokonaisuuden, jonka osat on sovitettu täydellisesti toisiinsa. Hangsrohe myöntää tuotteilleen viiden vuoden valmistajan takuun.

Hansgrohe-mallimme: Focus, Talis, Metris, Pura-Vida, Croma, Ecostat, Raindance, Crometta

Tilaa Hansgrohe-hanat ja -suihkut verkkokaupastamme

Gustavsberg – sisin ratkaisee

Gustavsbergin hanojen sisään kätkeytyy vedensäästötekniikkaa, jonka ansiosta säästät vuosittain jopa tuhansia litroja vettä – ja sitä myötä rahaa. Kaikissa Gustavsbergin pesuallashanoissa käytetään patentoitua EkoEffekt-vedensäästötekniikkaa.

Gustavsberg on saksalaisen Villeroy & Bochin tytäryhtiö ja kuuluu suurimpien kylpyhuonetuotteiden valmistajien joukkoon.

Gustavsberg-mallimme: Nautic- ja Logic-sarjojen pesuallashanat, ammehanat, termostaattihanat, suihkuhanat ja suihkusetit.

Tilaa Gustavsberg-hanat ja -suihkut Hanakat-verkkokaupastamme

Oras Logo

Hansgrohe Logo

Hanat asentaa Hanakat 

Hanakat-ammattilainen auttaa sinua oikean kylpyhuonehanan valitsemisessa ja huomioi tekniset vaatimukset liitännälle, vedenvirtaamisen riittävyydelle ja taloudellisuudelle, käyttöominaisuuksille, mitoituksen sopivuudelle altaan kanssa sekä asennettavuudelle.

Ammattitaitoinen asennus kruunaa kokonaisuuden ja takaa turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin. Yhdessä suunniteltu ja Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen, kestävä ja helposti huollettavissa.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.