seinä-wc ido gustavsberg geberit

Seinä-wc

Varsinkin julkisissa tiloissa sekä hotelleissa paljon yleistyneet seinä-wc:t ovat herättäneet kylpyhuoneiden remontoijien mielenkiinnon. Vaikka seinä-wc –malleja on ollut jo markkinoilla jonkin aikaa, niin monet Suomalaiset vielä luottavat perinteiseen, suoraan lattiaan kiinnitettävään wc:hen. Seinä-wc:n isoimpana etuna verrattuna perinteiseen malliin on se, että seinään kiinnitettävä wc jättää lattiapinnan tyhjäksi, jolloin kylpyhuoneen yleisilme muuttuu avarammaksi ja modernimmaksi – sekä tietenkin helpottaa kylpyhuoneen siivousta. Seinä-wc:n etuna on myös wc:n korkeuden säädettävyys haluamalle tasolle jo asennusvaiheessa.

Seinä-wc:n edut:

  • Seinä-WC helpottaa kylpyhuoneen siivousta
  • Seinä-WC luo avaruutta ja lisää tilaa

Seinä-WC vanhempaan kylpyhuoneeseen?

Jos seinä-wc asennetaan vanhempaan kylpyhuoneeseen, niin seinätelinettä varten pitää varata noin 20 cm syvä tila, joka tulee ottaa suunnittelussa huomioon. Seinätelineen vaativa tila myös mahdollistaa yhden ylimääräisen tason lisäämisen kylpyhuoneeseen, joka sopii hyvin lisäkaapille tai vain tason päälle asetettaville tavaroille.

Katso kaikki seinä-wc:t Hanakat-verkkokaupassa tästä.

Vaikka seinä-wc:n asennus ei tänä päivänä olekaan vaikeaa, niin märkätilojen muutos- ja rakennustyöt on silti suositeltava teettää aina ammattilaisella – Kysy asennuksesta lisää lähimmästä Hanakat-ketjun liikkeestä!

Hanakoilta myös huolto, varaosat ja asennus

Mikä wc-istuimessa sinua mietityttääkin, Hanakat auttaa ja lisää viihtyvyyttäsi. Huollamme istuimet, saat meiltä varaosat ja asennamme ne sekä itse wc-istuimen paikalleen.

Asennuksessa otamme myös huomioon, että wc-istuin mahtuu sille varattuun tilaan niin että mahdut siinä myös pyyhkimään lyömättä kyynärpäätäsi kipeästi seinään.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.