Pesuhuonehanat / pesuallashanat edullisesti netistä

Pesuhuoneeseen sekä laadukkaat että edulliset hanat!

Kun valitset pesuhuoneen hanaa, kiinnitä huomiosi tyylikkyyden lisäksi helppokäyttöisyyteen ja vedenkulutukseen.

Hanakat on Suomen suurin hanojen myyjä. Meiltä löydät pesuhuoneeseesi hanat, suihkusetit, suihkuhanat, pesuallashanat ja käsisuihkut – parhaista merkeistä on hyvä valita. Tule ja tutustu tarkemmin eri tuotteiden ominaisuuksiin ja valitse suosikkisi. Asiantuntijamme opastavat sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimman ratkaisun.

Tutustu uusimpiin Oras-, Gustavsberg- ja Hansgrohe-malleihin Hanakat-myymälässä.

Laadukas Oras-hana pesuhuoneeseen

Oras-hanat – käyttäjäystävällisyyttä

Huipputeknologia ja ergonominen design takaavat Oras-hanan käyttäjälle tyytyväisyyden vuosiksi eteenpäin. Oras-hanojen tuotekehityksen lähtökohtiin on jo kauan kuulunut vedenkulutuksen vähentäminen. Veden ja energian eli luonnon ja eurojen säästäminen on nykyisten elektronisten hanojen avulla yhä helpompaa.

Oras-mallimme: Apollo, Sensiva, Vega, Fontana, Bidetta, Safira, Natura, Nova, Cubista, Vienda, Optima, Hydra, Electra, Aventa, Eterna, La Cucina Alessi, Il Bagno Alessi ja Ventura.

Tilaa Oras-pesuallashanat verkkokaupastamme

Hangrohe-hanat netistä

Hansgrohe – tyylikkyyttä

EcoSmart-teknologian ansiosta Hansgrohen pesuallashanojen kulutus on ainoastaan viisi litraa minuutissa.

Hanakoilta löydät Hangsrohen huippulaadun, upean muotoilun sekä todella laajan valikoiman. Niiden ansiosta voit koostaa omaan makuusi sopivan tuotekokonaisuuden, jonka osat on sovitettu täydellisesti toisiinsa. Hangsrohe myöntää tuotteilleen viiden vuoden valmistajan takuun.

Hansgrohe-mallimme: Focus, Talis, Metris, Pura-Vida, Croma, Ecostat, Raindance, Crometta

Tilaa Hansgrohe-pesuallashanat verkkokaupastamme

Gustavsberg-hanassa sisin ratkaisee

Gustavsberg – sisin ratkaisee

Gustavsberg on saksalaisen Villeroy & Bochin tytäryhtiö. Sen hanojen sisään kätkeytyy vedensäästötekniikkaa, jonka ansiosta säästät vuosittain jopa tuhansia litroja vettä – ja sitä myötä selvää rahaa. Kaikissa Gustavsbergin pesuallashanoissa käytetään patentoitua EkoEffekt-vedensäästötekniikkaa.

Gustavsberg-mallimme: Nautic- ja Logic-sarjojen pesuallashanat ja termostaattihanat.

Tilaa Gustavsberg-pesuallashanat verkkokaupastamme

Hanat asentaa Hanakat 

Hanakat-ammattilainen auttaa sinua pesuhuoneesi hanan valitsemisessa ja huomioi tekniset vaatimukset liitännälle, vedenvirtaamisen riittävyydelle ja taloudellisuudelle, käyttöominaisuuksille, mitoituksen sopivuudelle altaan kanssa sekä asennettavuudelle.

Ammattitaitoinen asennus kruunaa kokonaisuuden ja takaa turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin. Yhdessä suunniteltu ja Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen, kestävä ja helposti huollettavissa.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.