Lattiakaivot eli viemärikaivot vaikuttavat kylpyhuoneen tyyliin

Lattiakaivo tai viemärikaivo voi olla sekä tyylikäs että huomaamaton

Laadukkaalla lattiakaivolla tai viemärikaivolla voit luoda kylpyhuoneesi ilmeeseen myös aimo silauksen tyylikkyyttä. Laadukas lattiakaivon kansi istuu valittuihin laattoihin, on kestävä ja helposti puhdistettavissa.

Seinän viereen tai linjana asennettavat Purus Design -lattiakaivot jättävät lattiapinnan yhtenäiseksi. Kaivot voidaan asentaa niin suihkutiloihin kuin muihinkin kosteisiin tiloihin, joissa lattiakaivon ei haluta rikkovan sisutuksen ja kaakeloinnin linjakkuutta. Tällöin lattiakaivon kansi näyttää samalta kuin kylpyhuoneen muukin laatoitus.

Unidrain on koko lattian levyinen lattiakaivo

Suihkutilan leveydeltä, nurkkaan tai keskelle

Purus Design on lattiakaivo, joka vastaa nykypäivän vaatimuksia toimivuuden, turvallisuuden ja muotoilun suhteen. Sen lattiakaivo on tehty muovista ja siinä on NOOD vesilukko. NOOD-lukko on Puruksen oma keksintö: vesilukon ja mekaanisen lukon yhdistelmä. Lukko suojaa tehokkaasti vastavirralta, pahalta hajulta ja haittaeläimiltä.

Kaivo voidaan asentaa joko koko suihkutilan leveydeltä, sen jompaankumpaan nurkkaan tai keskelle. Erimuotoisista ja -kokoisista malleista löydät varmasti omaan kylpyhuoneeseesi parhaiten sopivan.

Viser-kannet pitävät hajut kurissa

Toimiva lattiakaivo pitää viemärin hajut poissa

Vieser-kaivot ovat perinteisiä, keskelle lattiaa asennettavia kaivoja. Niissä on patentoitu läppämekanismi, joka avautuu veden virtauksesta ja sulkeutuu sen lakattua. Läppä hidastaa vesilukossa olevan veden haihtumista ja estää viemärin hajun pääsyn huoneeseen. Vieser-kaivoihin on mahdollista asentaa myös erikoisvesilukko. Sitä suositellaan erityisesti tiloihin, joissa kaivon käyttö on vähäistä tai tilapäistä.

Edustamamme merkit: Vieser ja Purus

Tilaa Vieser- ja Purus-lattiakaivot verkkokaupastamme

Käänny asennuksessa Hanakat-asiantuntijan puoleen!

Uusien entistä näyttävämpien ratkaisujen myötä kylpyhuoneen kalusteiden asennukselta vaaditaan entistä enemmän. Erilaiset määräykset säätelevät märkätilojen asennuksia, ja työn on oltava laadukasta, toimivaa ja katseen kestävää.

Yhdessä suunniteltu ja Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen, kestävä ja myös huollettavissa helposti tulevaisuudessa.

Ota mukaan kylpyhuoneesi mitat sekä ovien ja ikkunoiden, vesipisteen ja viemärin sekä sähkörasian paikat ja tule Hanakat-liikkeeseen. Tai liitä asennus verkkokauppaostokseesi. Pieneenkin tilaan saadaan uutta toimivuutta ja ilmettä!

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.