Kylpyhuonekalusteet valitaan omien mieltymysten mukaan

Toimivat kylpyhuonekalusteet pieneenkin tilaan

Kylpyhuoneen uudistamisen keskeinen asia ovat toimivat kylpyhuonekalusteet, jotka kätkevät sisäänsä lukuisat kauneudenhoitotarvikkeet ja pitävät kylpyhuoneen näin siistinä ja helppona puhdistaa.

Sen lisäksi, että kylpyhuonekalusteiden tulee olla riittävän suuret ja käytännölliset, niitä pitää olla mutkattoman helppo käyttää. Niiden tulee myös sopia muuhun kalustukseen, jotta kokonaisuudesta saadaan kaunis.

Itsestään selvää on, että kylpyhuoneen kalusteiden pitää myös kestää kosteutta, sietää roiskevettä ja kovaa käyttöä.

Tee arjestasi sujuvampaa. Oikeilta paikoilta löytyvät tarvikkeet kiireisenä aamuna nopeuttavat aikataulua ja helpottavat elämää.
 

Myös peilit ja peilikaapit

Hanakoiden – niin myymälöiden kuin Hanakat-verkkokaupan – valikoimasta löydät nämä vaatimukset täyttävät kylpyhuonekalusteet. Voit valita erilaisista pintamateriaaleista, väreistä ja tyyleistä. Valitse vain oma tyylisi klassisen selkeyden ja hehkuvan romanttisuuden väliltä.

Peilikaappiin saat tavarat siististi piiloon. Samalla ratkaisulla tulevat kuntoon myös valaistus ja sähköistys. Toinen vaihtoehto on valita peili ja erilliset kylpyhuonevalaisimet.

Näyttävillä vetimillä saat lisäluonnetta tai voit jättää ne kokonaan pois. Alan parhaiden valmistajien valikoimista löydät varmasti mieleisesi.

Edustamamme merkit: Ido, Polaria, Gustavsberg, Onnline, Temal

 

Käänny Hanakat-asiantuntijan puoleen!

Kylpyhuoneen kalusteiden asennus viimeistelee kylpyhuoneen siisteyden. Erilaiset määräykset (mm. sähkölaitteiden IP-luokat, jotka kertovat laitteiden suojauksen pölyä ja vettä vastaan) säätelevät märkätilojen asennuksia. Työn on oltava laadukasta, toimivaa ja katseen kestävää.

Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen ja kestävä ratkaisu. Ota mukaan kylpyhuoneesi mitat, ovien ja ikkunoiden, vesipisteen ja viemärin sekä sähkörasian paikat ja tule Hanakat-liikkeeseen. Tai tee ostoksesi Hanakat-verkkokaupassa ja tilaa lähimmän Hanakat-liikkeen asennus. Pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan uutta toimivuutta ja ilmettä!

Suosittua verkkokaupassa