Suihkukalusteet kätevästi verkkokaupasta

Hyvät suihkukalusteet tuovat nautintoa pieneenkin tilaan

Toimivilla suihkukalusteilla voidaan kylpyhuoneessa säästää paljon tilaa. Lisäksi niillä saadaan tilaan käytännöllisyyttä, nykyaikaisuutta ja tyylikkyyttä.

Hanakoilta löydät kotimaisten valmistajien parhaat mallit tekemään suihkustasi nautinnon sekä suojaamaan kylpyhuonettasi. Uuden ajan suihkukaapit, suihkuseinät, suihkunurkat ja suihkuovet mahtuvat pieneenkin tilaan. Ne ovat kestäviä, turvallisia ja helppo pitää puhtaina.

Käytännöllistä uutta ovat suihkuovet, jotka taittuvat seinää vasten tilaa säästäen. Suihkukalusteiden ilmeen voit valita lukuisista eri sävyisistä turvalaseista ja rungon profiileista makusi mukaan.
 

Suihkukaappi, suihkuseinä, suihkunurkka, suihkukulma, suihkuovi vai suihkuliukuovi?

  • Suihkukaapissa on ympäröivät seinät ja lattia, jotka pitävät muun tilan kuivana. Laadukkaassa suihkukaapissa kulkuaukko on reilu ja ovet liikkuvat pehmeästi.
  • Suihkuseinillä estetään suihkun tai ammeen roiskevedet muuhun tilaan. Suihkuseinät voivat olla kiinteitä tai seinän viereen kääntyviä.
  • Suihkunurkka ja suihkukulma syntyvät kahdesta suorasta tai kaarevasta lasiovesta, jotka asennetaan kulmaan. Seinää vasten kääntyvät ovet säästävät tilaa silloin, kun suihkua ei käytetä. Ne tarjoavat ihanteellisen ratkaisun pieniin tiloihin. Suihkunurkat sulkeutuvat tiiviisti. Ovien alareunassa on laahustiiviste, joka auttaa pitämään veden ovien sisäpuolella.
  • Erilaiset suihkuovet tuovat kylpyhuoneeseen puhdaslinjaisuutta. Voit myös luoda tyylikkään suihkunurkan tai walk in -suihkukokonaisuuden yhdistelemällä ovia ja seiniä.

Edustamamme mallit: IDO showerama 8-5, Sanka suihkuseinät LINC/SYNC/Karibia, suihkunurkat LINC/Karibia, suihkukaappi BRIC, Opal suihkunurkka ja suihkuseinät

Suihkukalusteet tilaat kätevästi netistä - Hanakat-verkkokaupasta.

Tilaa IDO- ja Sanka-suihkukalusteet verkkokaupastamme

Sanka Logo

Käänny Hanakat-asiantuntijan puoleen!

Kylpyhuoneen kalusteiden asennus viimeistelee kylpyhuoneen siisteyden. Erilaiset määräykset säätelevät märkätilojen asennuksia, ja työn on oltava laadukasta, toimivaa ja katseen kestävää.

Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen ja kestävä ratkaisu. Ota mukaan kylpyhuoneesi mitat, ovien ja ikkunoiden, vesipisteen ja viemärin sekä sähkörasian paikat ja tule Hanakat-liikkeeseen. Tai tee ostoksesi Hanakat-verkkokaupassa ja tilaa lähimmän Hanakat-liikkeen asennus. Pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan uutta toimivuutta ja ilmettä!