Laadukkaat keittiöhanat ja kodinhoitohanat

Keittiö ja kodinhoitohuone tarvitsevat laadukkaat ja kestävät hanat

Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen kannattaa valita laadukkaat ja kestävät hanat, joita on mukava käyttää. Tämän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota ekologisuuteen eli tässä tapauksessa kodinhoito- ja keittiöhanan vedenkulutukseen.

Hanakat on Suomen suurin hanojen myyjä. Meiltä löydät niin keittiöösi kuin kodinhoitohuoneeseesi hanat ja pesuallashanat sekä käsisuihkut – parhaista merkeistä on hyvä valita. Tule ja tutustu tarkemmin eri tuotteiden ominaisuuksiin ja valitse suosikkisi. Asiantuntijamme opastavat sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimman ratkaisun.

Tutustu uusimpiin Oras-, Gustavsberg- ja Hansgrohe-malleihin Hanakat-myymälässä.

Oras-keittiöhana on käyttäjäystävällinen

Oras-hanat – käyttäjäystävällisyyttä

Huipputeknologia ja ergonominen design takaavat Oras-hanan käyttäjälle tyytyväisyyden vuosiksi eteenpäin. Oras-hanojen tuotekehityksen lähtökohtiin on jo kauan kuulunut vedenkulutuksen vähentäminen. Veden ja energian eli luonnon ja eurojen säästäminen on nykyisten elektronisten hanojen avulla yhä helpompaa.

Oras-mallimme: Apollo, Sensiva, Vega, Fontana, Bidetta, Safira, Natura, Nova, Cubista, Vienda, Optima, Hydra, Electra, Aventa, Eterna, La Cucina Alessi, Il Bagno Alessi ja Ventura.

Tilaa Oras-keittiöhanat verkkokaupastamme

Hansgrohe-keittiöhana uhkuu tyylikkyyttä

Hansgrohe – tyylikkyyttä

EcoSmart-teknologian ansiosta Hansgrohen pesuallashanojen kulutus on ainoastaan viisi litraa minuutissa.

Hanakoilta löydät Hangsrohen huippulaadun, upean muotoilun sekä todella laajan valikoiman keittiöhanoja ja kodinhoitohanoja. Niiden ansiosta voit koostaa omaan makuusi sopivan tuotekokonaisuuden, jonka osat on sovitettu täydellisesti toisiinsa. Hangsrohe myöntää tuotteilleen viiden vuoden valmistajan takuun.

Hansgrohe-mallimme: Focus, Talis, Metris, Pura-Vida, Croma, Ecostat, Raindance, Crometta

Tilaa Hansgrohe-pesuallashanat verkkokaupastamme

Gustavsberg-keittiöhana säästää vettä

Gustavsberg – sisin ratkaisee

Gustavsberg on saksalaisen Villeroy & Bochin tytäryhtiö. Sen hanojen sisään kätkeytyy vedensäästötekniikkaa, jonka ansiosta säästät vuosittain jopa tuhansia litroja vettä – ja sitä myötä selvää rahaa. Kaikissa Gustavsbergin pesuallashanoissa käytetään patentoitua EkoEffekt-vedensäästötekniikkaa.

Gustavsberg-mallimme: Nautic-sarjan keittiöhanat.

Tilaa Gustavsberg-pesuallashanat verkkokaupastamme

Hanat asentaa Hanakat 

Hanakat-ammattilainen auttaa sinua keittiön ja kodinhoitohuoneen hanojen valitsemisessa ja huomioi tekniset vaatimukset liitännälle, vedenvirtaamisen riittävyydelle ja taloudellisuudelle, käyttöominaisuuksille, mitoituksen sopivuudelle altaan kanssa sekä asennettavuudelle.

Hanojen asennukset ja pesu- ja astianpesukoneiden liitännät aiheuttavat vuosittain yli 5000 vesivahinkoa. Ammattitaitoinen asennus kruunaa kokonaisuuden ja takaa turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin. Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen, kestävä ja helposti huollettavissa.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.