Keittiöaltaat tarvittaessa myös asennettuna

Hyvä keittiöallas on käytännöllinen, hyvännäköinen ja helppo pitää puhtaana

Laske, kuinka paljon keittiössä on altaalle tilaa. Miten allas kannattaisi tähän tilaan sijoittaa? Mikä asennustapa kannattaisi valita? Mieti, mitä haluat altaan äärellä tehdä ja miten päin arkiaskareissasi mieluiten toimit. Tämän jälkeen etsimme yhdessä keittiöaltaan, joka sopii keittiöösi ja palvelee tarpeitasi parhaiten.

Franke-keittiöaltaiden materiaali on yleisimmin ruostumaton teräs, mutta valittavanasi on myös fragranit, joka on helppo pitää puhtaana sekä tectonite, joka on iskunkestävä ja kestää yli 300 asteen lämpöä.

Kiinnitä huomiota myös materiaalin paksuuteen. Tukeva runko kestää käyttöä eikä anna myöden ja muljahtele painettaessa.
 

Altapäin kiinnitettävä, huullos-, slimtop- vai upotettava allas?

Ruostumattomassa teräksessä voit valita pintavaihtoehdoksi joko kiillon tai pellavan.

Altaissa on myös neljä erilaista asennustapaa, joilla kaikilla on omat erilaiset altaansa. Ne ovat altapäin kiinnitettävä allas, huullosallas, slimtop sekä upotettava allas.

Hanakoissa voit tutustua Franken merkkituotteisin, jotka ovat elegantteja muodoltaan ja erinomaisia toiminnoiltaan. Franke-tuotevalikoimissa on vaihtoehtoja jokaiseen keittiöön. Tule tutustumaan ja valitsemaan!

Franke Logo

Hanakat myös asentaa

Hanakat-ammattilainen auttaa toimivimman ja sopivimman keittiöaltaan valinnassa. Hän osaa huomioida, että allas sopii sille varattuun paikkaan, että se on käytännöllinen ja ottaa huomioon käyttötarpeenne, tekniset vaatimukset liitännöille sekä asennettavuuden.

Ammattitaitoinen asennus kruunaa valinnan ja takaa, että allasta on mukava käyttää. Yhdessä suunniteltu ja Hanakoiden suorittama asennus on turvallinen ja kestävä ratkaisu.

Hanakat-verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen voi tilata asennuksen lähimmältä Hanakat-liikkeeltä.

Suosittua verkkokaupassa