Liesituuletin

Keittiön ilmanvaihdossa tekniikka ja ulkonäkö yhdistyvät

Keittiön ilmanvaihto on osa ilmanvaihdon kokonaisuutta. Keittiössä ilmanvaihdosta sekä käryn ja kosteuden poistosta huolehtii moottorillinen liesituuletin tai liesikupu, joka on yhdistetty huippuimuriin tai ilmanvaihtolaitteeseen.

Koska liesituuletin ja liesikupu ovat vaikuttavat kodin sisustusilmeeseen, niiden hankinta kannattaa tehdä esteettisin perustein. Tyylikkyytensä lisäksi laitteiden tulee kuitenkin olla myös tehokkaita ja hiljaisia.

Sensorilla varustetut tuulettimet tunnistavat niin käryn, höyryn kuin kaasun ja käynnistyvät automaattisesti. Ja pysähtyvät, kun huoneilma on jälleen puhdasta.

Liesikupu EC-ohjauksella

Liesikuvulla voidaan ohjata myös EC-moottorilla (Electronically Communicated) varustettua huippuimuria tai ilmanvaihtokonetta. Jos liesikupu ja puhallinlaite ovat osana kiinteistön jatkuvatoimista ilmanvaihtojärjestelmää, voidaan 1. nopeus helposti pakottaa käyttöön laitteen elektroniikassa olevasta kytkimestä. Erityisiä säätötoimenpiteitä ei tarvita.

Hanakoilta liesituuletin osana kokonaisuutta!

Valitsemalla asiantuntijan luona liesituulettimen yhdessä muiden lämmityksen ja ilmanvaihtojärjestelmään kuuluvien laitteiden kanssa voit olla varma järjestelmän teknisestä ja optimaalisesta toimivuudesta.

Hanakoiden laajasta mallistosta löydät vaihtoehdot perinteisistä malleista alan energiatehokkaisiin huippu-uutuuksiin. Edustamamme alan huippumerkit ovat Franke, Savo ja Vallox.

Lataa Franken ilmanvaihtojärjestelmän valintaopas (pdf) ►

Edustamamme mallit: Franke classic F741, Franke F210, Franke 251, Franke 255, Franke Tender 60 (A), Franke F495, Franke Slide (A,C), Franke Stil.

Lataa Savon ilmanvaihtojärjestelmän valintaopas (pdf) ►

Tutustu ja tilaa liesituulettimet verkkokaupastamme

 

Puhtaanapito

Liesituulettimen metallinen rasvasuodatin voidaan pestä kuumalla vedellä tai astianpesukoneessa. Aktiivihiilisuodatinta ei voi pestä, vaan se vaihdetaan noin neljän kuukauden välein.

Suosittua verkkokaupassa