• Hanakoilta saat laadukkaat vesiautomaatit, uppopumput ja tyhjennyspumput

    hanakat-vesipumput-700x500px

Laadukkaat vesipumput ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä

Hanakat-valikoiman vesipumppuja yhdistää korkea laatu ja luokkansa paras tehokkuus. Pumppujen tulee olla varmatoimisia ja käyttötarpeeseen oikein valittuja. Laadukas vesiautomaatti, uppopumppu tai tyhjennyspumppu on hankintana pitkäkestoinen, jolloin kesälomaa tai mökkiviikonloppuja ei tarvitse uhrata vesihuollon korjauksiin. Erityisen paljon pumpulta vaaditaan, kun pumppu on kovassa käytössä tai pitkiä aikoja käyttämättä.

Vesiautomaatit kasteluun ja käyttöveden pumppaamiseen

Vesiautomaatti soveltuu pientalouksien erilaisiin käyttöveden ja puutarhan pumppaustehtäviin. Painesäiliö vähentää pumpun käyntikertoja parantaen näin sen käyttöikää. Pumppu käynnistyy automaattisesti, kun vettä käytetään käyttöpisteessä ja pysähtyy vedenkäytön lakatessa. Perinteisissä avokaivoissa voidaan käyttää tavanomaista vesiautomaattia.

  • Vesiautomaatit ovat käytetyimpiä pumppuja sähköistetyissä vapaa-ajan asunnoissa.
  • Vesiautomaatit soveltuvat kasteluun ja kaivoveden, järviveden, sadeveden ja tulvavesien pumppaamiseen.
  • Pumppua valittaessa valitessa tulee huomioida imukorkeus, siirtomatka, haluttu vesimäärä ja vedenpaine sekä mökin vesipisteiden määrä ja varustetaso.
  • Vesiautomaatti voidaan sijoittaa suojattuun avokaivoon ja ulkotilaan
  • Pienikokoiset mallit ovat siirrettäviä, hiljaisia ja mahtuvat keittiön alakaappiin.
  • Vesipumppu on myös muistettava tyhjentää ajoissa, ettei se pääse jäätymään syksyn pakkasilla.
  • Asennuksessa on muistettava, että kaikkien kuiva-asenteisten pumppujen imuputket pitää aina varustaa pohjaventtiilillä.

Uppopumput porakaivoihin ja avokaivoihin

Uppopumppu on aina varma ja todella helppokäyttöinen ratkaisu myös järviveden pumppaamiseen. Uppopumppu on äänetön, eikä se pääse jäätymään veden alla. Ruostumattomasta materiaalista valmistettu pumppu on pitkäikäinen, ja sen käyttäminen on edullista. Pumppu on suojattava tiheällä verkolla karkeiden roskien varalta.

Porakaivosta vesi pumpataan porausreikään upotettavalla porakaivopumpulla. Pumpun teho määritellään kaivon tuoton, vesipinnan korkeuden ja ennen kaikkea kulutustarpeiden mukaan. Vesitalouden toimivuus turvataan hyvällä suunnittelulla sekä oikein mitoitetuilla ja laadukkailla laitteilla. Oikein huollettuna voi oikein mitoitetun ja laadukkaasta materiaalista valmistetun porakaivopumpun käyttöikä olla 30–40 vuotta.

Grundfos SP-A -uppopumput soveltuvat porakaivokäyttöön kohteissa, joissa vedentarve on suuri, kuten kesäasunnoissa, omakotitaloissa ja maatiloilla.

Tyhjennyspumput sadevesien ja harmaavesien pumppaukseen

Tyhjennyspumput soveltuvat pinta-, perus- ja harmaavesien pumppaukseen. Tyhjennyspumput ovat kevyitä ja soveltuvat esimerkiksi sadevesien, kellariin tunkeutuvan pohjaveden tai uima- ja suihkualtaan tyhjennykseen ja kasteluun sekä harmaavesien siirtoon.

Kodin vesijärjestelmien asiantuntija

Hanakoilta löydät vesiautomaatit, vesipumput ja uppopumput.

ETSI LÄHIN LIIKE

hanakat-verkkokauppa-vesipumput

Vesipumput

hanakat-verkkokauppa-pienpumppaamot

Pienpumppamot

hanakat-verkkokauppa-vedenpuhdistus

Vedenpuhdistus

hanakat-verkkokauppa-vesiletkut-ja-tarvikkeet

Vesiletkut ja tarvikkeet