• Taloosi sopiva vesijärjestelmä sekä vesi- ja jätevesihuollon ratkaisut Hanakoilta
    >Katso tuotteet

    hanakat-vesihuolto-1-700x500px

Vesihuollon ratkaisut

Valitse vesihuollon asiantuntijaksi Hanakat!

Vesihuolto käsittää talon käyttöveteen, jätevesiin ja ulkopuolisiin sadevesiin liittyvät järjestelmät. Kun rakennus kuuluu kunnalliseen verkostoon, rakennusmääräyskokoelmassa C2 on määritelty tarkasti suunnittelun perusteet sekä vaatimukset tuotteille ja asennukselle, jossa vaaditaan hyväksyttyä ammattiosaamista.

Käytettävien laitteiden ja asennusosien laadusta ei  kannata tinkiä. Laadukkaat tuotteet ovat pitkäikäisiä ja huolettomia käyttää. Kun asiantuntijamme vastaa suunnittelusta ja laadukkaiden komponenttien asennuksesta, toimiva ratkaisu on valmis vuosikymmeniksi eteenpäin.

Sen lisäksi, että saat kotiisi kestävän ja edullisen ratkaisun vesijohtoihin, saat samasta osoitteesta ratkaisut myös toiseen päähän: harmaaveden, jäteveden keräyksen sekä viemärien tarvikkeet ja ratkaisut. Suunnittelemme yhdessä juuri sinun taloosi sopivan käyttövesijärjestelmän ja autamme ratkaisemaan jätevesiongelmat niin kotona kuin mökillä. 


 

Lue lisää vesihuollon ratkaisuista:

hanakat-mokin-jatevesihuolto-kuntoon-700x500px

Mökin jätevesihuolto kuntoon

Nykyaikaisen jätevesijärjestelmän saa asennettua mökille jopa parissa päivässä

LUE LISÄÄ

hanakat-jatevesiratkaisut-700x500px

Jätevesiratkaisut kotiin ja mökille

Paikalliset Hanakat-liikkeet hallitsevat pitkällä kokemuksella jätevesiasetukset ja paikkakunnan erityiset jätevesivaatimukset.


LUE LISÄÄ

Viihtyisän lämmityksen, ilmanvaihdon ja kylpyhuoneen asiantuntija

Hanakoiden valikoimasta löydät laadukkaat LVI-tarvikkeet rakentamiseen ja remontointiin. Kauttamme onnistuvat suuretkin kokonaisuudet sekä niiden suunnittelu ja asennus - sekä rahoitus.

ETSI LÄHIN LIIKE