Vaivaton vesikiertoisten pattereiden remontti

Hanakoiden kanssa onnistut! Vuosien asiantuntemus, ketjuliikkeiden varmuus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaat patteriremontit.
Mitä patteriremontti maksaa? Laske hinta-arvio omakotitalosi Hanakat patteriremontille vaikka heti verkkolaskurillamme.
Vaadi laatua. Vesikiertoista patterijärjestelmää remontoidessa Hanakat käyttää pitkäikäisiä Uponor-komposiittijärjestelmiä, jotka ovat korroosion kestäviä ja hygieenisiä.
Turvallista sopimista. Hanakat patteriremontista laaditaan aina kirjallinen sopimus, joka merkitsee varmuutta remontin sisällöstä, aikataulusta ja hinnasta.
Laske omakotitalosi patteriremontin hinta

Miten patteriremontti etenee?

1.

Laske hinta-arvio verkossa

2.

Ota yhteyttä Hanakat-liikkeeseen suoraan verkkolaskurista

3.

Kartoita remontin sisältö yhdessä asiantuntijan kanssa

4.

Kirjallinen sopimus

5.

Toteutus joko uusimalla patterit kokonaan tai säilyttämällä nykyiset patterit

6.

Käyttöönotto-opastus

Milloin patteriremontti pitää tehdä?

Vesikiertoisen patterijärjestelmän remontointi on ajankohtainen, kun verkosto on noin 30 vuotta vanha. Mikäli, suunnitteilla on omakotitalon käyttövesiremontti, kannattaa patterijärjestelmä päivittää samalla tai muutaman vuoden sisään putkiremontin valmistumisesta.

Milloin pattereiden termostaatit pitää uusia?

Reagoinnin hitaudesta huomaat, kun nykyiset patteritermostaattisi ovat tulleet tiensä päähän: sisällä on lämpöä joko liikaa tai liian vähän. Nykyaikaiset termostaatit ovat helppokäyttöisiä ja ne pitävät lämpötilan tasaisena koko asunnossa. Lisäksi niissä on muita elämääsi helpottavia toimintoja. Lisäksi säästösi lämmityskustannuksissa voivat olla hyvinkin merkittävät.

Voiko vesikiertoisen pattereiden lämmönlähteenä olla mikä vain lämmönlähde?

Kyllä. Vesikiertoisen pattereiden lämmönlähteeksi voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde. Kaukolämpö, maalämpö, ilma/vesilämpö, öljy, aurinkolämpö, puulämmitys tai niiden yhdistelmä, kaikki toimivat vesikiertoisen patterijärjestelmän kanssa.

Voiko patteriremontin aikana asua kotona?

Kyllä, remontin aikana voi asua kotona.

Voiko vanhoihin pattereihin asentaa uudet termostaatit?

Kyllä.  Etenkin jos vaihdat lämmönlähteen, termostaatit kannattaa vaihtaa aina. Hanakat opastaa oikeanlaisten termostaattien valinnassa ja neuvoo, kuinka sinun kannattaa niitä käyttää.

Mitä ovat älytermostaatit?

Usein älytermostaateilla viitataan nykyaikaiseen huonekohtaiseen lämpötilan ohjaukseen yhden pisteen, kuten keskusyksikön tai puhelinsovelluksen kautta. Samalla järjestelmällä voit ohjata vaivattomasti sekä elektronisia patteritermostaatteja että lattialämmitystä. Etäohjausmahdollisuus on erityisen kätevä mökille!

Laske omakotitalosi patteriremontin hinta

Tarjoamme rahoituksen, jolla toteutat toiveesi

Hanakat Rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi juuri sellaiseksi, mistä olet haaveillut. Hanakat Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä suuretkin urakat ja hankinnat – voit saada rahoituksen jopa 25 000 euroon saakka.

Hanakat-putkiremontti samalla kerralla?

Putkiremontti kannattaa teettää ajoissa, yleensä 30–40 vuoden välein. Jos vesivahingon vaara on kasvanut tai talon käyttömukavuus selvästi alentunut, urakkaan kannattaa ryhtyä nopeasti. Hanakat Putkiremontissa voit valita hanat, suihkut, WC-istuimet ja kalusteet juuri sellaisiksi kuin sinua miellyttää. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sinulle sopivimmat ratkaisut.