Suunnittelu

LVI-suunnitelmat kannattaa teettää pientaloasumisen asiantuntijalla

Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energiataloudellisuudesta. Valintojen mukaisesti määräytyy myös 90 prosenttia kustannuksista.

Suunnittelijan ammattitaidolla ja kokemuksella pientaloasumisesta on merkittävää etua asiakkaalle. Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, aloitamme hankkeen perusteellisella kartoituksella, mitä uudelta järjestelmältä haluat. Kerro, mikä on sinulle merkittävää, mitä toivot asumiselta ja kuinka aiot rakentaa. Saneerauskohteissa huomioimme myös rakennuksen taloudelliset vaikutukset toteutettaviin valintoihin. Kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa.

Koko LVI yksissä käsissä

Pientaloasumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta. Voit hyödyntää myös alan viimeisimmät uutuudet ja tutustua niihin liikkeessämme.

LVI-suunnitelmien yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen – vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on paljon selkeämpää – ja myös edullisempaa.

Asennuksen yhteydessä suoritamme käyttöönotto-opastuksen, jolla haluamme varmistaa että laitteiden käyttö on turvallista ja että ne toimivat parhaalla hyötysuhteella, energiaa säästäen.

Ratkaisusuunnittelu ja neuvonta liikkeessä

Yhdessä suunnittelemalla pyrimme löytämään asiakkaamme tarpeisiin soveltuvimman ratkaisun. Suunnittelumme perustuu johtaviin tuotemerkkeihin.

Laadukkailla tuotteilla haluamme varmistaa, että kotisi on toiminnallinen, viihtyisä, energiataloudellinen ja äänetön. Jos haluat hyödyntää myös omaa osaamistasi ja asentaa laitteet itse, saat meiltä neuvoja.

Liikkeestämme löydät suunnittelijan tai järjestämme sinulle ammattisuunnittelijan puolestasi. Ota yhteyttä.

Hanakoilta aina myös käyttöönotto-opastus

Hanakat opastaa järjestelmien luovutuksen yhteydessä laitteiden turvallisuuteen ja käyttöominaisuuksien hyödyntämiseen liittyvissä asioissa. Haluamme varmistaa, että käyttäjä saa tuotteista iloa hyödyntämällä niiden parhaimmat ominaisuudet.

KVV- ja IV-työnjohdon palvelut

Kiinteistössä tehtävät luvanvaraiset vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtotyöt edellyttävät nimettyä erityistyöjohtajaa. Lyhykäisyydessään puhutaan KVV- ja IV-työjohtajasta, joka vastaa ja valvoo, että kohteen työt vesi-, viemäri- ja iv-tekniikan osalta ovat turvallisia, terveellisiä, käyttökelpoisia ja vianomaismääräysten mukaisesti toteutettuja.

Luvanvaraisia töitä ei voida edes aloittaa, ennen kuin kyseinen erityistyönjohtaja on hyväksytty kunnan rakennusvalvontavirastossa. Tämä tulee usein yllätyksenä remonttia aloittavalle vanhan talon omistajalle, joka harvoin asioi lupaviranomaisen kanssa.