Asennettuna kaikki putkityöt

Hanakoilta putkiasentaja kaikkiin kohteisiin

Meillä kaikki tarvittava löytyy vaivattomasti saman katon alta: saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi meiltä myös ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen. Hanakat-liikkeet asentavat vaivattomasti kodin hanat, wc-istuimet, suihkukalusteet sekä lämmitysjärjestelmät aina ilmalämpöpumpusta maalämpöön. Hyödyntäessäsi asiantuntemuksemme loppuun asti projektisi kokonaisuudet etenevät ilman häiritseviä ja yllättävän paljon aikaa vieviä saumakohtia.

Rakennus- tai remonttiprojektin edetessä aika on usein kortilla ja silloin auttaa yhteistyökumppani, johon voit oikeasti nojata. Pitkän kokemuksemme tuomalla osaamisella tunnemme tuotteemme ja tiedämme, miten esim. putkiasentajan tai putkimiehen kannattaa ne asentaa, missä työvaiheessa ja mitä silloin on otettava huomioon. Vältyt näin monilta harmeilta.

Kumppanin valinnat ovat rakennusprojektien kulmakiviä. Haluamme, että sinun on aina helppoa asioida kanssamme. Puhumme asioista suoraan ja olemme luottamuksesi arvoinen. Haluamme olla edistämässä projektisi kulkua ja auttamassa, kun tarvitset apua. Ja jos laitteidesi kanssa tulee ongelmia, tiedät kenen puoleen kääntyä.

 

Kuljetamme myös tuotteesi perille

Tavaratoimitukset voidaan sopia työmaalle asennuksen yhteydessä, kuljetettuna vapaasti työmaalle tai noudettuna myymälästä. Kysy tarkemmat kuljetuspalvelut liikkeistämme. Kierrätämme myös vanhat kalusteesi uusien asennuksen yhteydessä.

Kirjallinen sopimus – hinta ja aikataulu pitävät

Ketjumme kautta tarjoamme kirjallisen Hanakat-sopimuksen, joka merkitsee varmuutta urakan sisällöstä, aloittamisesta ja takarajasta, jolloin urakka on valmis. Suuremmista töistä sovitaan maksuerätaulukko siten, että maksuerät laskutetaan sovitusti työ- ja materiaalitoimitusten suoritusten mukaisesti. Näin myös työn etenemistä on helppo kontrolloida. Kirjallinen sopimus takaa molempien sopimuspuolten edut.

Käyttämämme sopimukset ja sopimusehdot ovat kuluttaja-asiamiehen tarkistamia ja hyväksymiä. Kohteesta riippuen käytetään pienurakkasopimusta, urakkasopimusta tai laskutustyösopimusta. Sopimuksen osana sovelletaan urakkamuodosta riippuen joko Rakennusalan erikoistöitä koskevia yleisiä sopimusehtoja (REYS-8 1995) tai Rakennusalan töitä koskevia yleisiä kuluttajasopimusehtoja (RYS-9 1998) ja kuluttajansuojalakia.

Valitse tuntityöveloitus tai urakkalaskutus

Valitse hankkeeseesi ja toteutustapaasi parhaiten soveltuva urakkamuoto. Kokonaishintaurakka soveltuu hankkeisiin, joissa lopulliset suunnitelmat on tehty ja rakentamisprosessi tarkkaan tiedossa. Yksikköhinta ja laskutyöurakka soveltuvat joustavina vaativiin uudisrakennus- tai LVI-saneerauskohteisiin, joissa hankkeen laajuus ja lisätyöt ovat vaikeita määritellä.

Laskutustyösopimuksessa työ laskutetaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Laskutustyösopimusta tehtäessä tilaaja saa työstä hinta-arvion, joten työn kattohinta on etukäteen selvillä aivan samoin kuin työn valmistumisajankohtakin. Saneerauskohteessa laskutustyösopimus on usein tilaajalle edullisempi työmuoto kuin urakkasopimus.

> Tilaa luotettava ja tehokas Hanakat-putkiasentaja!

 

Kun olet tilannut asennuksen Hanakoilta, voit aina olla varma, että ympäristönäkökohdat tulevat otetuksi huomioon: kierrätämme vanhat laitteesi/kalusteesi.

Etsi lähin Hanakat-liike

Tarjouspyyntö