LVI-asennuspalvelut Hanakat-liikkeiltä

Yhteistyökumppanin valinta on yksi rakennusprojektin kulmakiviä. Hanakat liikkeistä saat tuotteet ja laajemmat LVI-ratkaisut ammattitaitoisesti asennettuna. Asennukset sujuvat ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Yhden liikkeen hoitaessa asennuksen kaikille talotekniikan laitteille, on järjestelmien yhteensovittaminen laadukasta ja vaivatonta. Hanakat-liikkeistä saat myös remonttiisi vaadittavat KVV- ja IV-työnjohdon palvelut.

Tiedät mitä tuotteet maksavat asennettuna, mikä on kotitalousvähennyksen osuus ja mikä olisi itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausierä Hanakat-rahoituksella.

Hanakat asentaa:

 
Huolehdimme tuotteiden kuljetuksista työmaalle, puramme ja kierrätämme ympäristöystävällisesti käytöstä poistettavat tuotteet. Saat apua myös tarvittaviin timanttiporauksiin ja luvanvaraisiin sähkötöihin. Hanakat-liikkeinä olemme tunnettuja ammattitaitoisesta palvelusta ja asennuksista sovitussa aikataulussa.
 
hanakat-ikoni-palvelu-kierratys-transparent-500x500px

Kun olet tilannut asennuksen Hanakoilta, voit aina olla varma, että ympäristönäkökohdat tulevat otetuksi huomioon: kierrätämme vanhat laitteesi/kalusteesi

Hanakoilta asennukseen sisältyy aina käyttöönotto-opastus

Opastamme järjestelmien luovutuksen yhteydessä laitteiden käytön turvallisuuteen, energiansäästöön ja käyttöominaisuuksien hyödyntämiseen liittyvissä asioissa.  Haluamme varmistaa, että käyttäjänä saat tuotteista iloa hyödyntämällä niiden parhaimmat ominaisuudet.

 

hanakat-ikoni-palvelu-asennus-kvv-iv-transparent-500x500px

Asennuksen yhteydessä suoritamme käyttöönotto-opastuksen, jolla haluamme varmistaa että laitteiden käyttö on turvallista, äänetöntä, ja että ne toimivat parhaalla hyötysuhteella energiaa ja ympäristöä säästäen.

Kirjallinen sopimus – hinta ja aikataulu pitävät

Remontin käynnistämiseen laadimme kirjallisen Hanakat-sopimuksen, joka merkitsee varmuutta urakan sisällöstä, aloittamisesta ja urakan valmistumisen takarajasta. Suuremmista remonteissa sovitaan maksuerätaulukko siten, että maksuerät laskutetaan työ- ja materiaalitoimitusten mukaisesti. Näin myös työn etenemistä on helppo seurata. Kirjallinen sopimus lisää vaivattomuutta ja takaa molempien sopimuspuolten edut.

 

hanakat-ikoni-palvelu-sopimus-transparent-500x500px

Käyttämämme sopimukset ja sopimusehdot ovat kuluttaja-asiamiehen tarkistamia ja hyväksymiä. Kohteesta riippuen valittavissa on pienurakkasopimus, urakkasopimus tai laskutustyösopimus. Sopimuksen osana sovelletaan urakkamuodosta riippuen joko rakennusalan erikoistöitä koskevia yleisiä sopimusehtoja (REYS-8 1995) tai rakennusalan töitä koskevia yleisiä kuluttajasopimusehtoja (RYS-9 1998) ja kuluttajansuojalakia.

Valitse tuntityöveloitus tai urakkalaskutus

Valitse omaan hankkeeseesi ja toteutustapaasi parhaiten soveltuva urakkamuoto. Kokonaishintaurakka soveltuu hankkeisiin, joissa lopulliset suunnitelmat on tehty ja rakentamisprosessi tarkkaan tiedossa. Yksikköhinta ja laskutyöurakka soveltuvat joustavina vaativiin uudisrakennus- tai LVI-saneerauskohteisiin, joissa hankkeen laajuus tai lisätyöt ovat vaikeita määritellä.

Laskutustyösopimuksessa työ laskutetaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Laskutustyösopimusta tehtäessä tilaajana saat työstä hinta-arvion, joten työn kattohinta on etukäteen selvillä aivan samoin kuin työn valmistumisajankohtakin. Saneerauskohteessa laskutustyösopimus on usein tilaajalle edullisempi työmuoto kuin urakkasopimus.

Kaikki LVI-ratkaisut asennettuna Hanakoilta

Oli kyseessä sitten uuden WC-kalusteiden asennus, putki- tai patteriremontti tai uuden lämmitysjärjestelmän asennus - Hanakoiden kautta saat kaikki helposti asennettuna! 

ETSI LÄHIN LIIKE

hanakat-palvelut-huolto

Huolto

hanakat-palvelut-lvi-suunnittelu

LVI-suunnittelu 

hanakat-palvelut-remontit

Remontit

hanakat-palvelut-rahoitus-ja-kotitalousvahennys

Rahoitus ja kotitalousvähennys