Europutki Oy

Hanakat on sinun puolellasi

Kuulumme Hanakoihin, valtakunnan laajimpaan LVI-myymäläketjuun, jonka muodostavat noin 80 itsenäistä yrittäjää ympäri Suomen.

Hanakoiden ideana on, ettemme tarjoa sinulle vain tavaroita hyllystä vaan selvitämme mitä oikeasti tarvitset. Etsimme yhdessä parhaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja suunnittelemme aikataulun, joka huomioi urakkasi erikoispiirteet. Asennamme myös uudet laitteet suoraan paikoilleen ja kierrätämme vanhat tuotteet.

Paitsi laajan valikoiman laadukkaita tuotteita tarjoamme käyttöösi monipuoliset palvelumme ja asiantuntemuksemme. Autamme myös rahoituksessa: Hanakat-laskulla voit maksaa ostoksesi useammassa erässä ja Hanakat Rahoituksella voit toteuttaa suuretkin urakat ja hankinnat – jopa 25 000 euroon saakka.

Kun uudet laitteesi tarvitsevat huoltoa, tiedät jo kokemuksesta, kenen puoleen kääntyä.

Tervetuloa!

Lue lisää: www.hanakat.fi

Tarjoamme rahoituksen,
jolla toteutat toiveesi

Hanakat Rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi juuri sellaiseksi, mistä olet haaveillut. Hanakat Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä suuretkin urakat ja hankinnat – voit saada kauttamme rahoituksen jopa 25 000 euroon saakka.

www.hanakat.fi/palvelut/rahoitus

Palvelemme sinua myös täällä:

Hanakat Verkkokauppa – palvelua aina kun tarvitset

Tarjoamme sinulle ammattilaisten valitsemia johtavien toimittajien tuotteita, vaivatonta ostamista ja monipuoliset maksuvaihtoehdot. Astu kauppaan!

Hanakat.fi: Koko osaamisemme käytössäsi

Mikä remontoitavaa tai rakentavaa mieltäsi askarruttaakin, löydät siihen kootusti ensi käden tietoa ketjumme sivuilta hanakat.fi.

Meistä tykätään myös Facebookissa

Hanakoiden viimeisimmät tarjoukset ja LVI-alan ajankohtaiset sosiaalisesti
myös Facebookissa,
liity mukaan!

Tutustu tuotteisiin Hanakat-videoilla

YouTubessa näet seikkaperäiset esitykset, mistä tuotteissamme pohjimmiltaan on kysymys
tai kuinka ne asennetaan.
Hyppää kanavalle!