Laajenna yrityksenne toimintaa yhdessä johtavan LVI-alan asiantuntijanketjun kanssa

Korjaus- ja uudisrakentamisessa asiantuntemuksella on kysyntää. Kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota kodin viihtyisyyteen, toimivuuteen, turvallisuuteen ja energiataloudellisuuteen. Kuluttajat toivovat myös enemmän yksilöllisyyttä ja vaivatonta toteutusta – hyvää palvelua. Hanakat-ketjussa olet lähellä kuluttajaa ja pääset työsi kautta vaikuttamaan myös yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkittäviin asioihin.

Ketjutoiminnan edut yritykselle

Toimit itsenäisenä yrittäjänä osana Suomen johtavaa LVI-alan ketjua. Saat käyttöösi hyvämaineisen Hanakat-tuotemerkin, valmiit toimivat toimintamallit markkinointiin, suuren ketjun hankintaedut sekä mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden Hanakat-yrittäjien kanssa. Ketjuun kuuluminen parantaa yrityksesi tunnettuutta ja erottuvuutta markkinoilla sekä mahdollistaa pitkäaikaisen menestymisen. Hanakat-konsepti edistää yrityksesi asiakaspalvelua niin pientaloasukkaiden kuin linjasaneerauksissa ja muussa urakoinnissa osallisena olevien asiakkaiden kanssa.

Konsepti nykyaikaisen myymälän perustamiseen

Hanakat-ketjun kivijalka on paikallisuus johon liittyy myymälä tai kiinteä toimipaikka. Saat yrittäjänä käyttöösi nykyaikaisen ketjun yhtenäisen ilmeen, joka viestii kuluttajille erityisesti ammattitaidosta, palvelusta, miellyttävästä kokemuksesta ja helposta saatavuudesta. Hanakat tukee myös yrityksen verkkomarkkinointia, paikallista näkyvyyttä ja konsepteja yrityksen kehittämiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Valikoimat ja hankintaetu

Hanakat-yrittäjänä hyödynnät tuotteiden ostohinnoissa suuren ketjun hankintaetua. Tukenasi on Onninen Oy:n globaali hankintaverkosto ja myyntiorganisaatio sekä huolella koottu ketjuvalikoima. Myymäläkonsepti puolestaan on yritykselle turvallinen, pitkäaikainen ja taloudellinen sijoitus ketjutoimintaan. Konsepti on suunniteltu joustamaan myös alueellisesti erilaisiin liiketoimintapainotuksiin ja tuotevalikoimiin keskittyneiden yritysten tarpeisiin.

Kilpailuetu, mainonta ja markkinointi

Hanakat-ketjun toteuttama valtakunnallinen kattomainonta vahvistaa yrityksenne kilpailuetua ja lisää tunnettuutta. Hanakat tarjoaa kattomainonnan lisäksi valmiita ratkaisuja yrityksen verkkomainontaan, paikallismainontaan ja myymälämainontaan. Valmiit toimenpiteet vapauttavat yrittäjän aikaa ydinasioiden tekemiseen.

Koulutus, liiketoiminnan kehittäminen ja sosiaalinen vuorovaikutus

Hanakat-ketjussa huolehditaan sinun ja henkilökuntasi osaamisesta ja ammattitaidosta. Ketjun yhteiset liiketoiminta- ja asiakaspalvelukoulutukset varmistavat että Hanakat-ketju on alan ehdoton ykkönen. Ketjussa sinulla on mahdollisuus vaihtaa asiantuntemusta muiden Hanakat-yrittäjien kesken. Ketjussamme on hyvä henki. Hanakat-yrittäjien edustamien ryhmien kautta varmistamme, että tieto kulkee varmasti molempiin suuntiin. Tyypillinen Hanakat-yrittäjä on kokemusta hankkinut LVI-alan osaaja, innostunut asiakaspalvelija, tulevaisuushakuinen yrittäjä sekä hyvä organisoija. Hanakat-yrittäjällä on myös vakaa talous kehittymiseen.

Tunnistatko tästä itsesi? Ota yhteyttä!

Jari Lehtonen
Hanakat-ketjupäällikkö
050-462 8888
jari.lehtonen@onninen.com
www.hanakat.fi
www.hanakatverkkokauppa.fi