• Lämmitysremontti edessä? Tukea öljylämmityksestä luopumiseen on vielä jäljellä

    >Etsi lähin liike

    hanakat-tukea-oljylammityksesta-luopumiseen-700x500px

Öljylämmityksestä luopumiseen tukea

Jo 30 000 suomalaista on sanonut fossiiliselle lämmitykselle hyvästit, mutta vielä ehtii! Lämmitysremonttiin on edelleen tarjolla avustusta. Hyödynnä myös maksuton neuvonta.

Lämmitysremontille on nyt erityisen hyvä hetki, sillä lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen saa edelleen ELY-keskuksen tukea. 2 500 ja 4 000 euron avustuksia riittää vielä noin 11 000 öljy- tai maakaasulämmityksen vaihtajalle. Sähköinen hakeminen on erityisen vaivatonta osoitteessa sahkoinenasiointi.ahtp.fi

Öljylämmityksen vaihtaminen on tuoreiden laskemien perusteella taloudellisesti järkevää. Vuosina 2020–2023 noin 30 000 kotimaista pientalon omistajaa onkin halunnut luopua fossiilisesta lämmityksestä. Omakoti- ja paritaloissa öljy- ja maakaasulämmitysjärjestelmiä on vaihdettu muun muassa ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumppuihin sekä kaukolämpöön.

Päivitä talotekniikka samalla

Lämmitysmuodon vaihto on omakotiasujille iso investointi, joten tuki ja neuvot kannattaa käyttää hyödyksi. Nyt tehty ratkaisu päivittää oman talon talotekniikkaa pitkälle tulevaisuuteen.

”Öljylämmittäjän kannattaa katsoa eteenpäin useamman vuoden päähän, arvioida tulevia huolto- ja kunnossapitokuluja sekä laskea vaihdon vaikutuksia lämmityksen kustannuksiin. Tämänhetkisellä energian hinnalla useimmat lämmitysmuodot ovat edullisempia kuin yksin öljyllä tapahtuva lämmitys”, Motivan asiantuntija Teemu Kettunen sanoo.

Hyvä muistaa, että alueelliset energianeuvojat maakunnissa antavat puolueetonta ja maksutonta neuvontaa. Ota yhteyttä osoitteessa energiavirasto.fi/energianeuvonta

Hanakat-asiantuntijat auttavat

Kodin talotekniikan päivityksen kanssa ei kannata pähkäillä yksin. Öljylämmityksen korvaavan lämmitysmuodon valintaan neuvoa ja tarjousta voi kysyä Hanakat-ketjun ammattilaisilta. Hanakoilta saat kodin kaikki LVI-laitteet ja kalusteet helposti asennettuna. Kauttamme onnistuvat suuretkin kokonaisuudet sekä niiden suunnittelu ja asennus – sekä rahoitus.

Suunnittele lämmitysremontti yhdessä Hanakoiden kanssa

Ota yhteyttä lähimpään Hanakat-liikkeeseen ja kutsu ammattilainen paikalle!

ETSI LÄHIN LIIKE