Miten valitset laadukkaan pumpun

Hanakoissa voit tutustua erilaisiin pumppuihin ja niiden toimintaan. Valikoimamme vesipumppuja yhdistää korkea laatu ja luokkansa paras tehokkuus.

Kun valitset pumppua, huomioi niin imukorkeus, siirtomatka, haluttu vesimäärä, vedenpaine kuin vesipisteiden määrä ja varustetaso.

Valmistusmateriaalin ja laadun lisäksi pumppujen käyttöikään vaikuttavat myös huolto- ja varaosapalvelut. Pumpulta vaaditaan erityisen paljon, kun pumppu on kovassa käytössä tai pitkiä aikoja käyttämättä.

Oikeat pumput juuri sinun tarpeisiisi

Hanakoiden valikoimasta löytyy sopiva pumppu niin käyttövedelle kuin harmaille vesille; niin vesiautomaatit, avo- ja porakaivopumput, tyhjennyspumput kuin lämmityksen ja kuuman käyttöveden kiertopumput.

Vesiautomaatti soveltuu erilaisiin kotitalouksien ja kesämökkien käyttöveden ja puutarhan puhtaan veden pumppaustehtäviin. Painesäiliöllä varustetut mallit soveltuvat hyvin talousveden pumppaamiseen, sillä pumppu ei käynnisty joka kerta pieniä vesimääriä laskettaessa. Elektronisella painekatkaisijalla varustetut mallit sopivat vaikkapa puutarhan kastelupumpuksi. Pumppu käynnistyy automaattisesti, kun vettä käytetään ja pysähtyy vedenkäytön lakatessa.

Uppopumppu on aina varma ja todella helppokäyttöinen ratkaisu myös järviveden pumppaamiseen. Sisäänrakennetulla paineautomatiikalla varustettu uppopumppu on äänetön eikä se pääse jäätymään veden alla. Luonnonvesiin tarkoitetuissa malleissa imusihti kelluu vapaassa vedessä irti pohjasta. Perinteiset avo- ja porakaivopumput liitetään sopivaan painevesisäiliöön ja ohjaus tapahtuu painekytkimellä.

Kiertovesipumpullisessa lämmitysjärjestelmässä vettä kierrätetään lämmityslaitteen ja lämmityspattereiden välillä. Laadukkaalla kiertovesipumpulla voidaan vaikuttaa asumisen miellyttävyyteen ja energiakulutukseen. Päivittämällä pumppusi energiatehokkaaseen malliin voit alentaa tuntuvasti pumpun sähkönkulutusta ja näin ollen vähentää sen aiheuttamia kustannuksia.

Lue lisää: Laadukkaat vesipumput ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä

Pumput tarpeidesi mukaan Hanakat-verkkokaupasta!