Jätevesipalvelut kuntoon – lue kaikki olennainen!

Toimiva jätevesijärjestelmä on tärkeää niin pohja- ja kaivovesien kuin hygienian kannalta. Harmaiden vesien lorottaminen ja ohjaaminen luontoon ei ole tätä päivää. Aloitamme jätevesiprojektin huolellisella suunnittelulla, jossa yksilölliset piirteet kartoitetaan. Luomme näkemyksen, minkä kokoinen järjestelmä paikalle tarvitaan ja soveltuuko kohteeseen panospuhdistamo, maapuhdistamo vai umpisäiliö. Hyvä suunnittelu on a ja o – sen merkitystä ei voi liikaa korostaa. Kokemuksesta tiedämme, mikä järjestelmä toimii parhaiten millaisissakin kohteissa ja olosuhteissa.

Kannattaa kysyä!

Paikallisena toimijana Hanakat myös hallitsee paikkakunnan jätevesivaatimukset ja osaa ottaa huomioon, mitä viranomaiset alueellanne edellyttävät. Ja kun huoltotoimenpiteitä tarvitaan, saat tuotteet kuten saostuskemikaalit ja varaosat samasta osoitteesta. Tunnemme yksityiskohdat ja osaamme auttaa.

Loppuun asti mietitty kokonaisuus

Kun kaikki kohdat käydään huolella läpi, uudistus on tehty tarkoitukseen soveltuvilla järkevillä laitteilla, mikä näkyy sekä kustannuksissa että käyttömukavuutena – myös tulevina vuosina.

Yli 14-vuotiaille taloille määräaika!

Jos talosi tai mökkisi on rakennettu ennen vuotta 2004 ja se sijaitsee pohjavesialueella tai enintään 100 metrin päässä vesistöstä, jätevesijärjestelmä on uudistettava 31.10.2019 mennessä. Järjestelmä on kunnostettava näissä kiinteistössä korjaus- ja muutostöiden yhteydessä.

Ota yhteyttä lähimpään Hanakat-liikkeeseesi. Suunnitellaan yhdessä toimiva ja asetukset täyttävä ratkaisu!

Voit tutustua valikoimaan myös verkkokaupassamme.