Ilmalämmityksen nykypäivää

1970-luvun energiakriisin myötä suomalaisten omakotitalojen tiiviyteen alettiin kiinnittää korostettua huomiota. Tässä tilanteessa ilmalämmitys tarjosi oivallisen ja edullisen ratkaisun yhdistämällä kätevästi ilmanvaihdon ja lämmönjaon. Ilmalämmityksestä tulikin erittäin suosittu lämmitysmuoto.

Tämän ajan laitteista tunnetuin on Valmet Kotilämpö, joita on paljon käytössä edelleen. Aika kuitenkin kulkee eteenpäin – ja tekniikka on uudistunut ja parantunut noista ajoista huomattavasti.

Vallox Aito Kotilämpö on ilmalämmityskone, joka jatkaa Valmet Kotilämmön jalanjäljissä. Se on suunniteltu korvaamaan vanhan Valmet-laitteen, ja se onnistuu useimmiten pienillä kanavamuutoksilla. Muita ilmalämmityskoneita, jotka se korvaa hienosti ovat Aeromaster, Energiset, Himablock, ILA-15, Oilon Oiva, Parma 10 ja Thermovent.

Ilmalämmitykseesi energiansäästöä ja helppokäyttöisyyttä

Vallox Aito Kotilämpö säästää energiaa huomattavasti. Lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde ylittää 70 prosenttia, joten lämpö tulee hyödynnettyä tehokkaasti.

Mutta mikä tärkeintä, sisäilman laatu paranee uusien suodattimien ansiosta yleensä merkittävästi. Raikkaammassa ilmassa on parempi olla ja virkeys tuntuu. Uudet laitteet tuovat myös uutta mukavuutta, kun niitä pystytään ohjaamaan joko MyVallox-ohjaimella tai kotiverkon, taloautomaation tai pilvipalvelun kautta.