Eristä ilmanvaihto kunnolla – se kiittää sinua virkeytenä

Ilmanvaihtojärjestelmän tehtävänä on kuljettaa hengitettäväksesi puhdasta, hyvänlaatuista ilmaa ja poistaa epäpuhdas ilma sisätiloista. Jotta ylläpitäisit hyvän vireytesi sisätiloissa, kiinnitä huomiota, millaista ilmaa hengität.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu eristys auttaa pitämään huonelämpötilan aina sopivana. Jos kanavaa ei eristetä, ilmakanavassa kulkevan ilman lämpötila muuttuu jo lyhyellä matkalla. Eristyksellä lämmön talteenoton energia saadaan tehokkaasti hyödynnettyä sekä ehkäistyä kosteuden tiivistymistä ja epäpuhtauksien syntymistä ilmanvaihtojärjestelmässä. 

Kiinnitä huomiota myös eristeiden saumakohtiin, jotta niiden kautta ei tapahdu lämpöhäviöitä sekä eristeiden paloturvallisuuteen.

Kanavat ja eristeet kannattaa asentaa heti kattoristikoiden asennuksen jälkeen ennen yläpohjan rakentamista. Näin työskentelytilaa on riittävästi ja tarvikkeet saadaan helposti suoraan työpisteeseen. Varmista ilmanvaihtosuunnitelmasta eristepaksuudet ja osaluettelosta tarvittavat osat ja eristeet.

PAROC Hvac AirCoat: nopeaa ja tehokasta

Suorista osista sekä käyrille ja T-yhteille sopivista eristeosista koostuva PAROC Hvac AirCoat -järjestelmä on kehitetty ilmakanavien eristämiseen. Se on paloturvallinen, energiaa säästävä ja rakennuksen arvoa säilyttävä eristysratkaisu.
 

– sekä paloturvallista

Rakentamismääräykset asettavat vaatimuksia ilmanvaihtokanavien paloeristämiselle, myös pientaloissa. Huonetiloja toisiinsa yhdistävässä kanavistossa palamaton eristemateriaali on turvallisin valinta; se suojaa rakenteita ja asukkaita.

PAROC Hvac AirCoat on sertifioitu paloluokkaan EI 30, joten sillä voit eristää myös liesituulettimen poistoilmakanavan.
 

Tilaa PAROC Hvac AirCoat -eristeet verkkokaupastamme >