Liesituuletin

Keittiön ilmanvaihdossa tekniikka ja ulkonäkö yhdistyvät

Keittiön ilmanvaihto on osa ilmanvaihdon kokonaisuutta. Keittiössä ilmanvaihdosta sekä käryn ja kosteuden poistosta huolehtii moottorillinen liesituuletin tai liesikupu, joka on yhdistetty huippuimuriin tai ilmanvaihtolaitteeseen.

Koska liesituuletin ja liesikupu ovat kodin sisustusilmeeseen vaikuttavia laitteita, niiden hankinta tehdään useimmiten esteettisin perustein. Tyylikkyytensä lisäksi laitteiden tulee kuitenkin olla myös tehokkaita ja hiljaisia.

Hanakoilta liesituuletin osana kokonaisuutta!

Valitsemalla asiantuntijan luona liesituulettimen yhdessä muiden lämmityksen ja ilmanvaihtojärjestelmään kuuluvien laitteiden kanssa voit olla varma järjestelmän teknisestä ja optimaalisesta toimivuudesta. Franken laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja perinteisistä malleista aina alan huippu-uutuuksiin.

Lataa Franken ilmanvaihtojärjestelmän valintaopas (pdf) ►

Edustamamme mallit: Franke classic F741, Franke F210, Franke 251, Franke 255, Franke Tender 60 (A), Franke F495, Franke Slide (A,C), Franke Stil.

Tilaa Franken tuotteet verkkokaupastamme

Puhtaanapito

Liesituulettimen metallinen rasvasuodatin voidaan pestä kuumalla vedellä tai astianpesukoneessa. Aktiivihiilisuodatinta ei voi pestä, vaan se vaihdetaan noin neljän kuukauden välein.

Suosittua verkkokaupassa